VALIKKO
18.9.2015 12:23

moikat!

Heips! Mun tietokone sano ittensä eilen irti lopullisesti. Näppäimistö ei enään pelitä ja käynnistämiseen menee monta tuntia.. Täähän tästä vielä puuttukin, kun muutenkin menee niin hyvin.. hehehe. Kirjottelen tällähetkellä siis puhelimella ja koska en ennen ole puhelimella postauksia tehnyt, en todellaan tiedä miltä tää koneella näyttää, joten pahoittelut! 
Olisko porukalla heittää mulle mitään hyviä tietokoneita mitä siis suosittelisitte? Ajattelin hommata edullisen ja ehkä vähän pienemmän kuin nykyinen 16 tuumainen. Aceriakaan en todellakaan enään halua, heh. Kertokaas omia lemppareita tai mitkä uskoisitte mulle sopivan!
Palaillaan pian, kun pääsen kavereilla koneelle. Flickriin onneksi ladattu muutaman postauksen kuvia, joten helppo tehdä postauksia valmiiksi ja puhelimella vain julkaista.

Kommentit

 • Henna

  Edullisemmista läppäreistä Asus on paras! 🙂

   0
 • Eevi

  Mulla on ollut kaks HP:n konetta ja pelittäneet täydellisesti, vanhempi niistä toimii vieläkin moitteettomasti, joskin hitaasti. HP:tä suosittelen siis!:)

   0
 • inka

  Oon kuullu vaan, että niissä hajoo näytönohjain tosi helposti 😮

   0
 • inka

  Yhtä HP:n alle 500e läppäriä oon kattellukkin. Saa nyt nähä mitä keksin 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.