VALIKKO
12.3.2015 18:35

morning

Okei nyt ei ehkä enään aamu ole, mutta mun oli tarkoitus toteuttaa tää postaus aamulla. Kuvituksenakin kuitenkin on pari kuvaa aamulta. 
Mä oon ollut ihan fiiliksissä pari päivää, kun vihdoinkin sain olohuoneeseen sohvapöydän. Elikkä kävin Ikeassa tuossa tiistaina hakemassa vihdoista viimein sn sohvapöydän, apupöydän ja muutamia pikkujuttuja. Toteutan niistä postauksen kyllä jossakin kohtaa. Olohuone alkaa näyttämään pikkuhiljaa oikeesti ihan kivalta ja oon ihan sisustusintoa täynnä! Paljon on suunnitelmia. kuva 2 (2)Mä tein tänään pitkästä aikaa vähän kunnollisempaa aamupalaa. Yleensä mun aamupala on muutama kuppi kahvia ja ruisleipä tai jokin rahka. Oon ruvennut panostaan mun ruokarytmiin ja itse ruokaan paljon enemmän mitä ennen. Haluan oppia syömään terveellisemmin ja elämäänkin. En ajatellut jättää ylimääräisiä hiilareita pois ja käydä salilla päivittäin tai jättää herkkuja kokonaan pois. Haluan kuitenkin alkaa liikkumaan enemmän ja syömään paremmin. Tälläinen pieni elämäntapa remontti on kyllä kohdallaan.. Ajattelin tähänkin liittyen tehdä postauksen mikä sitten sisältäisi mm. mun uutta ruokavalioo ja sitä mitä haen tällä itselleni.
kuva 3 Tämä viikko on ollut kyllä ihana, kun mulla oli vain keskiviikkona parin tunnin koulupäivä.

Hei kannattaa seuraata mun blogin FACEBOOK-sivua, sillä sinne päivittelen kaikennäköstä, kuten olohuoneen uudistuksestakin lisäsin tänään sinne päivityksen. Myös mun instagramia @iiingerr kannattaa seurata. Oon myös aktiivinen snapchatissä ja sinnekkin saa mua lisäillä snäppi löytyy myös nimimerkillä iiingerr.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.