VALIKKO
17.11.2013 20:55

musiikkia ja kuulumisia

Selailin tossa vähän aika sitten mun puhelimesta kuvia ja päätin, että voisin taas vaihteeks tehä sellasen ”puhelinkuulumisia” postauksen. Nää jotkut on jopa kuukauden vanhoja kuvia ja siis ihan tosiaan tältä viikoltakin löytyy. 
Lisäilen noihin väleihin taas myös mun tän hetken lemppari biisejä, kun siitä oottekin tykänneetkin, että välillä jaan vähän mun lempparibiisei.

öö3-001 1. Joskus tossa Lahtarilla näätäjengin kanssa. 2. Pärstäkuva. 3. Vilin kanssa kebulla. 4. Jonkun päivän asukuva. 5. Minä ja Janita Pirkkalan abc. 6. Ensimmäisiä työpäiviä.
öö3-002 7. Kaakaolla 8. Murun huppari paras ja housut pyllystä. 9. Mää ja mun parhaat kamut Vili ja Julia. 10. Meikitön naama. 11. Julia ja mä. 12. Töistä kuvaa ja paras automerkki kai.
öö3-00313. Janitan kanssa subissa. 14. Vilin kanssa oltiin Rodeossa ja Puumassa. 15. Uutta fb profiilikuvaa feat. Juhon huppari. 16. Paraskamu♥ 17. Töissä mun eväät. 18. Asukuvaa.

Sitä vielä, että suosittelen tilaamaan mun YOUTUBE KANAVAN koska teen sinne videoita, mitä en välttämättä ainakaan samantien julkaise täällä blogin puolella!

Ensviikolla olis tarkotusta tehä tänne blogin puolelle videoo mun 10 lemppari vaatetta, mitä onkin pyydetty ja koitan saada pitkästä aikaa kuvattua myös asupostausta. Olisko teillä jotain muita postausideoita? Kaikkee kivaa ja erikoista saa ehdotella! 🙂

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.