VALIKKO
28.10.2013 23:08

Muutoksia blogissa (suosittelen lukemaan)

ööö211-001

Iltoja raksut! :*

Oonjo jonkin aikaa miettinyt, että muuttaisin mun blogin nimen, koska tää All or nothing on tympiny mua jo pidemmän aikaa. Jotenkin niin tylsä ja tosi perus blogi nimi plus tän nimisiä blogeja on muitakin ja tosiaan haluaisin, että mun blogilla olis sellanen suhtkoht uniikki nimi.

Oon miettiny jotain sanaa tai lausetta joka kuvastais jotenkin mun elämää, mut kaikki on ollu just niin liian mainstraim. Pitkän miettimisen jälkeen paras vaihtoehto mun mielestä on iiingerr, koska se on jotenkin ees omaperänen.

Ja mitäköhän toi iiingerr sit tarkottaa? No jos ootte huomannut, niin se toimii mun nimimerkkinä melkeempä jokaisessa paikassa ja jotkut kutsuu mua välillä ns. läpällä tolla nimellä. Ja just siks toi olis hyvä mun blogin nimeks koska se on just niin mua tai sillee, u know.

Eli siis vaihan mun blogin nimen tohon iiingerr nimeen tän viikon aikana, mutta osote tulee pysyyn kuitenkin samana kuin ennenkin. Teen myös pieniä muutoksia siis banneriin tietysti, sekä ulkoasuunki ja myös toi lisätietoja minusta kohta pitäisi päivittää. Älkää siis huolestuko tai ihmetelkö jos mun blogi on tän viikon aikana hieman sekanen.

Mutta mitä mieltä te ootte, onko blogin vanha nimi All or nothing vai uus nimi iiingerr parempi?

ööö211-002

Kommentit

 • Saijis

  Oi uusi nimi kuulostaa yli hyvältä :)<3!!

   0
 • Anonyymi

  Uusi kuullostaa joltain kolmos luokkalaisen blogin nimeltä 😀 vanha siis parempi.

   0
 • Anonyymi

  samaa mieltä tän anon kanssa!

   0
 • inka

  aijaa, harmi:( nimi vaihtuu silti, onhan tää sentään mun blogi 🙂

   0
 • Anonyymi

  no miks ees kysyit muitten mielipiteitä?:D

   0
 • inka

  selvästi oon kirjottanut tohon postaukseenkin, että aion vaihtaa nimen. halusin vaan tietää, että mitä mieltä ootte nimenvaihdosta… kyllä mua mielipiteet kiinnostaa, mutta se ei vaan horjuta mun päätöstäni tieks?:D

   0
 • Anonyymi

  uus ois ainaki just sua(: ei ois todellakaa montaa samanlaista ja musta muutenkin kiva

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.