VALIKKO
25.8.2016 10:41

MUUTTOPUUHIA JA OPISKELUPAIKKAA

gojismoothiepakkaustaOikein kivaa torstaita!
Mun koko viikko on mennyt pakkausten kanssa ja töissä. Tänään pääsen hakemaan avaimet uuteen asuntoon ja viemään ensimmäisiä pahvilaatikoita. Lauantaina onkin sitten pääpäivä ja lähdetään pakettiauton voimin viemään loppuja isompia tavaroita ja jäädään ensimmäiseksi yöksi meidän uuteen yhteiseen kotiin. Sänkyhän meillä tulee näillä näkymin vasta reilu viikon päästä ja nukutaankin eka viikko ilmapatjalla, hah.

Mä oon myös niin iloinen, sillä viime maanantaina selvisi, että mut on hyväksytty aikuiskoulutukseen opiskelemaan liiketalouden perustutkintoa. Mulla alkaa siis jo nyt seuraavana maanantaina merkonomin opinnot ja en voisi olla onnellisempi nyt! Ensiviikolla selviää mun henkilökohtainen opintosuunnitelma, mutta näillänäkyminen oon jo vuoden päästä valmis merkonomi.

Ihanaa, kun kaikki alkaa vihdoinkin rullaamaan hyvin. Mä rakastan syksyä, sillä se on nyt parina viime vuotena ollut mulle vuoden onnellisinta aikaa.
Kuinka moni mun lukijoista on aloittanut tai aloittaa koulun nyt syksyllä?

Kommentit

 • Laetitia K

  Ihana uutinen<3 Onnea uutteen asuntoon sekä koulutuspaikasta!

   0
 • ☆Saga☆

  Heiii ONNEA! Onnea opiskelupaikasta ja tsemppii muuttoon! Huh niin ne vaan asiat järjestyy 🙂 Vitsit et oon iloinen puolestasi <3

   0
 • Jenna Moi

  Minä oon ollu kaks vai kolme vkoa jo opiskelemassa merkonomi aikuispuolella 🙂 Aika menee nii nopeesti nykyää ettei perässä pysy. Onnea opinnoille ja uudella asunnolle «3

   0
 • Jeannays

  Mahtavaa Inkeri!<3 Tsemppiä ja nähdään tänään 😉

   0
 • inka nitta

  Aijaa, kiva kuulla! Oletko viihtynyt? 🙂 Kiitos paljon 🙂

   0
 • EMMI-STINA

  Todella paljon onnea opiskelupaikasta! 🙂 Onnea myös uudesta kämpästä ja tsemppiä muuton kanssa! Rankkaa hommaa se on, mutta aivan varmasti kaiken sen arvoista.

   0
 • inka nitta

  Voi kiitos paljon! Joo rankkaahan tämä muutto aina on, mutta ehdottomasti ainakin tälläkertaa sen arvoista 🙂

   0
 • Pinja

  Paljon onnea opiskelupaikasta ja onnea myös uuteen kotiin! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.