VALIKKO
17.5.2016 20:06

MY FAVORITE JACKET

_MG_9942_MG_9939Oikein hyvää tiistaita! Miten teillä on viikko alkanut?
Itse olen ollut töissä, huomenna vapaapäivä ja torstaina taas töihin. Launtaina viimeinen viikonloppu työvuoro ennen syksyä. Saa tosin nähdä jatkanko edes mun nykyisessä työpaikassa enään kesän jälkeen, sillä mulla on nyt paljon muita suunnitelmia.
Jotkut teistä oli kiinnostunut mun opiskelujutuista sun muista tulevaisuuden suunnitelmista liittyen just opiskeluun ja työhön, joten niistä on ihan lähiaikoina tulossa fiilispohjasta postausta.

_MG_9946_MG_9963Vitsit oon kyllä ollut ilonen, kun oon saanut näiden parempien kelien ansiosta kaivaa ton valkoisen niitti bikertakin kaapista ja yhdistää sitä asuihin. Takit kyllä tekee ihan basic asuihinkin sitä jotain ja esimerkiksi tuo löysä v-aukkoinen neule ja mustat farkut eivät takin ansiosta näytä niin tylsältä.

Samalla, kun kirjoittelen tätä postausta on suomen pelikin ehtinyt jo alkaa ja tämä loppu on oikeastaan tullut kirjoitettua pelikatkoilla ja erätauoilla, hah. Saas nähä kuinka tässä pelissä tänään käy. Jännitys on ainakin ihan älytön!

Kommentit

 • Linda Sofia

  Mun viikko on alkanut kauheassa koomassa. Eilenkin otin vahingossa 3 tunnin päikkärit vaikka piti vain vähän lepuuttaa silmiä 😀 Noh, tänään on päivä uusi ja ehkä vihdoinkin jaksaisi alkaa hoitamaan rästihommia. Ps. Tuo rotsi sopii sulle hyvin <3

   0
 • Sydämellä Niina

  Ei ihme, että tuo on sun lempitakki, aivan ihana takki!<3 Ja mielenkiintosta kuulla lisää sun opiskelu- ja työasioista 🙂

   0
 • inka

  Voi kiitos, tuo kyllä on!<3 Hei mahtavaa, että sua kiinnostaa kuulla lisää 🙂

   0
 • inka

  Se on kyllä luo raikkautta asuihin! Kiitos ihana<3

   0
 • inka

  Haha voi ei! 😀 Mulle käy kyllä myös useesti noin, että "vähän vain lepään" jonka jälkeen huomaankin nukkuneeni monta tuntia… Kiitos ihana<3

   0
 • Saara

  Sulla on ihana väriset hiukset!!:) Ja ihana tuo takki!

   0
 • Saijis

  Takki korostaa ihanasti sun hiuksia 🙂 Upeita kuvia <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.