VALIKKO
26.9.2015 14:27

my life lately

Vihdoista viimein pääsen taas vähän postailemaan. Elikkä uutta tietokonetta ei vielä ole, mutta ehkäpä ensiviikolla senkin saan hommattua. Mä ajattelin kuitenkin kertoa vähän kuulumisia!

FullSizeRender (1)

Mulla alko 14 päivä tätä kuuta työkkärin kautta järjestetty uravalmennuskurssi. On ollut ihan kiva, kun rytmin on taas saanut kuntoon ja onhan siellä uusiin ihmisiin tutustuttu ja muutamia ihan hyviä työhaku vinkkejäkin saatu.
Tohon kurssiin sisältyy myös työharjottelu oma valintaisessa paikassa. Itse oon jo päättänyt mihin aion hakea ja toivottavasti sieltä nappais harjottelupaikka ja vaikka valmennuksen jälkeen työpaikka.

Ollaan käyty tutustumassa monissa työpaikoissa kurssin aikana ja on ollut ihan mielenkiintoisia paikkoja. Esimerkiksi yksi päivä käytiin olut panimolla ja tunnin aikana saatiin kunnon tietopaketti oluen valmistamisesta, heh.

FullSizeRender

Ja tattadataa oon löytänyt kämpän ja kirjoittanut jo vuokrasopimuksen! Ens keskiviikkona pääsen muuttaan taas omaan kotiin. Noh olihan tässä kuukauden aikana jo tarpeeksi reissattu ja nukuttu eri paikoissa. Kokemus tääkin ollu ja entistä enemmän alkaa arvostamaan sitten sitä omaa asuntoa.

Mun tuleva kämppä on siis yksiö ja talo mihin muutan on tänä vuonna rakennettu. Ennen minua siinä on asunut vain mun vuokranantaja ja hänenkin asumisensa vissiinkin asunnossa on ollut pelkkää nukkumista, heh. Älyttömän siistiä kyllä muuttaa melkein pakasta vedettyyn asuntoon.  Oispa jo keskiviikko!

FullSizeRender (2)

Fiilikset on tällähetkellä aika korkealla. Olo on kauheen helpottunut ton asunnon takia ja tietty kaiken muunkin takia. Onhan tässä kaikennäköstä sattunut kuitenkin. Oon varma, että ens vuosi on älyttömän hyvä ja onni on mun puolella kerrankin!

Sitten seuraavaksi kuvaus hommia. Täytys taas ruveta kuvailemaan asuja sun muita ja panostaan tähän blogiin.

Kommentit

 • Rising Stars

  Mahtavaa kun sielläkin elämä alkaa kääntyä positiiviseen suuntaan 🙂

   0
 • Nanikaroliina

  Jeeeij onnittelut asunnosta ihana kuulla, että menee paremmin ja onni on sun puolella! <3

   0
 • inka

  Onneks, eiköhän ollu mun aikakin jo heh! 😀 <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.