VALIKKO
22.3.2017 17:13

NUTTURAA JA VAALEANPUNAISTA

Oikein kivaa keskiviikkoa. Mä palailin muutama tunti sitten töistä kotiin, jossa olikin ihan kivasti vilinää Veskan vauhtipäivien takia. Huomenna palataan taas päiväksi koulun penkille ja perjantaina on ansaittu vapaapäivä, joka kuitenkin on täynnä asioiden hoitamista.
Just nyt Veera värjää mun hiuksia ja innolla odotellaan lopputulosta, sillä päässä on nyt väri, jota ei aikaisemmin ollakkaan kokeiltu ja sen verran voin sanoa, että kyllä tästä taas tummempi tulee.

nutturaajavaaleanpunaistanutturaajavaaleanpunaista4

Asukuvat on viime sunnuntailta, kun mun päälle pääsi ensimmäisiä kertoja tuo uusi Jacquelinen kevät takki. Kampaukseksi valitsin nutturan ja takin kanssa eksyi vaaleanpunainen neule sekä pitsi toppi vielä sen alle. Ei ehkä ihan ensimmäisenä mun päälle kuvitella tuollaista asua, mutta kompensoin kokonaisuutta tutuilla ja turvallisilla nahkahousuilla sekä Nikeillä. 

nutturaajavaaleanpunaista2nutturaajavaaleanpunaista3

coat – Jacqueline de yong, sweater – H&M, lace top – Bik Bok
leather pants – Vero Moda, sneakers – Nike

Onko asu sun mieleen ja onko paha yhdistää lenkkarit ton takin kanssa?

Kommentit

 • Ninni

  Tosi kiva asu mun mielestä! Ja nuokin lenkkarit toimii tosi hyvin, ja toimisi varmasti myös esim Adidaksen Stan Smithit tai Superstarit tosi hyvin 🙂 kivoja kuvia Inka <3

   0
 • inka nitta

  Oi ihana kuulla Ninni! Joo addut varmasti toimisi tässä hyvin ja mietin itsekkin tolla hetkellä, että valkoset sneakerit ois ollut paremmat! 😀 Kiitos <3

   0
 • Sirpale

  Sulle passaa kyllä nuttura ihan täydellisesti <3 Tuo esiin kauniit kasvonpiirteet!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.