VALIKKO
29.1.2016 16:39

on ice

IMG_9586Näin yksi päivä pitkästä aikaa ihan älyttömän ihanaa Hannaa(linkki hänen blogiinsa) ja päätettiin käydä kuvailemassa ja syömässä yhdessä. Oli kyllä ihana nähdä sellasta ihmistä, kenen kanssa on samantien tullut juttuun ja pääsi juoruilemaan samoista asioita. Hannaan siis oon tutustunut viime toukokuussa Miss Nokia kilpailussa. Itse oon varmaankin nuo kisaamiset jättänyt kokonaan pois, mutta ihanaa, kun Hannalla on vielä suunnitelmia sillä alalla.
tititi-002 Mä kyllä niin tykkään tuosta mun syksyllä ostamasta pitsireunus topista. Se on yksinkertainen perustoppi, missä kuitenkin vähän jotain yksityiskohtaa. Pitäis omistaa tuollaisia toppeja kyllä muutamassa eri värissä on tuota kuitenkin jo aika paljon kulutettu, hah. Mä niin haluisin myös uusia neuletakkeja ja niiden kanssa sopivia paitoja, tuntuu meinaan että tälläisiä perus vaatteita puuttuu multa.

IMG_9570 Kirjoittelen tätä postausta muuten äitiltä, jolla olin yötä, koska meille tuli tänään aamusta pattereiden termostaattien vaihtomiehiä niin en halunnut olla silloin kotona, jotenkin aina ärsyttää olla samaan aikaa kotona, kun tulee just jotain tommosia. Pari vuotta sitten kun asuin mun ensimmäisessä yksiössä tuli meinaan kesällä joku remppamies maalaamaan parvekkeen ovia kesälomalla ja en ollut herännyt herätyskelloon niin mähän heräsin vasta siinä kohtaa, kun tämä maalari soitti ovikelloa ja juuri ennenkuin hän tuli yleisavaimella sisään olin saanut vaatteet päälle ja noustua seisomaan ihan räjähtäneenä. Se oli kyllä noloa. 
Blogi hiljenee taas viikonlopuksi, kun poikaystävä tulee tänään taas armeijasta lomille. Meillä on niin paljon kivoja suunnitelmia, että en malta odottaa. Ja oon niin tyytyväinen, kun auto jää mulle koko ensviikoks, jes!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.