VALIKKO
9.4.2018 11:32

LEMPI HIGHLIGHTER – ONTIC MINERALS

kosmetologikauppa ontic minerals
Mä voitin noin kuukauden päivät sitten Kosmetologikaupan instagram arvonnasta Ontic minerals highlighter paletin. Vuoden aikana olen rakastunut kimallukseen ja hohtoon meikissä, joten vihdoinkin oikeasti kunnollinen highlighter tuli tarpeeseen.

Luonnonkosmetiikasta mulla on aikasemminkin kokemusta ja itseaissa lähes viikottain joitain tuotteita esim. Everyday Mineralsilta on käytössä mm. aurinkopuuteri.

Tässä paletissa on aivan super söpö pakkaus ja löytyy myös peili, joka on aina hyvä lisä. Itse kyseinen tuotekkin on tosi nätti, mutta mun paletille kävi hieman ikävästi ja se mureni. Onneksi kuitenkaan reunoilta rikkinäinen highlighter ei haittaa tuotteen käyttöä.
ontic minerals highlighter
Yllätyin todella paljon tuotteet pigmentistä ja ihanasta kimalteesta, sillä ajattelin ensin että paletti on hieman arkisempi. Minua ei kuitenkaan haittaa, että se kimaltaa ja hohtaa enemmän kuin luulin, sillä voisin vaikka uida nykypäivänä kimalteessa! Tietenkin mitä vähemmän tuotetta sipaisee siveltimeen, sitä vähemmän hohtaa kasvot.

Positiivisin mielin olen tästä Ontic Mineralsin Soft Shimmer Duo paletista ja ehdottomasti mun meikkikokoelmaan ilmestyy lisää Onticin tuotteita.

ontic minerals duo

Onko Ontic Minerals sulle tuttu merkki?

Kommentit

  • Inka Monola

   Ontic minerals osottautui aivan ihanaksi merkiksi ja tämä highlighter on kyllä upea minustakin <3

    0
 • tuulanneli

  Aivan uusi tuote minulle mutta todella mielenkiintoinen!

   0
  • Inka Monola

   Hohto on kyllä aivan ihana tässä Onticin tuotteessa 🙂

    0
 • Mari

  Merkki ja tuote on mulle täysin vieraita, mutta highlighter näyttää kyllä tosi kauniilta 🙂

   0
  • Inka Monola

   Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Ontic Mineralsin tuotteisiin! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.