VALIKKO
8.9.2013 16:31

oufit and new hair

DSC_7100DSC_7097DSC_7107yy61-004DSC_7157DSC_7119DSC_7106
Black is back in business! Kyllä mää vaan tunnen itteni kotosemmaks, kun mulla on tummat hiukset. Jotenkin parempi olla, enkä stressaa mun hiuksista! Eihän toi nyt ihan tasanen vielä ole ja vaalee puskee vähän läpi joistakin kohti, mutta ensviikolla uutta värjäystä ja sitten ei onneks tarvii värjätä enään niin tiuhaan tahtiin. Ainakin saan nää parempaan kuntoon! Mitä mieltä te ootte, eiks ookki paljon parempi?

Käytiin eilen Veeran kanssa vaihteeks kuvailemassa tossa venesatamassa, että saatais molemmat jotain suhtkoht järkevää blogiemme puolelle. Laitoin vaan jotain päälle ja meikkasin hätäseen, koska kun halusin kuvauttaa nää hiukset. Eli siis periaatteessa toi ei ollu mun eilisen asu, kun vaan hetken, koska illaks vaihtu vähän ”hienompi” asu, kun lähdin ihanan Miian kanssa vähän viihteelle. Oli kyllä huippua, vaikka ei ihan suunnitelmien mukasesti toteutunukkaan. Uudestaan joku viikonloppu vähän isommalla porukalla sitten!

Tänään on ollu koomapäivä, enkä aatellu liikkuu yhtään mihinkään. Kokeilen nyt saanko ruokaa alas ja sitten rupeen vihdoista viimein vastaileen niihin teiän kysymyksiin… jos vaikka ensviikon alussa sais vastauspostauksenkin julkastua. Lepposaa sunnuntaita teille! :*

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.