VALIKKO
12.1.2014 20:59

oufits 2013

Kokosin kollaaseihin järjestyksessä melkein kaikki viimevuonna otetut asukuvat, paitsi jotain saatto jäädä välistä + kaikkia puhelimella otettuja asuja en myöskään näihin laittanut. 
Näistä huomaa myös miten mun hiukset muuttu vuoden varrella!

yy26yy27yy28yy33yy34yy41yy42yy51yy52yy72yy81 
Löytyykö mitään lemppari asua näistä? Omina lemppareina on vikan rivin kolmas, vitos rivin eka ja toka, sekä ekan rivin vika! 

Kommentit

 • Heini

  Siulle sopii tosi hyvin tumma tukka! 🙂 Tykkään eka rivin kolmannesta ja vitos rivin ekasta asusta!

   0
 • Saijis

  Upeita asuja :)! Ja sun hiukset on niin ihanat<3 Lempparina tuo asu missä on keltainen ristitoppi 🙂

   0
 • Anonyymi

  Alhaalta katsottuna neljännen rivin 3. kuva, jossa istut jäätelö kädessä on paras. Ja yhdestä ainoasta syystä: Siinä oot eri asennossa kuin muissa! Tosi monet sun asukuvat on otettu samasta kuvakulmasta, suht samasta asennosta ja se tekee niistä tosi tylsiä, vaikka nätti ootkin. Pikkusen panostusta asukuviin jookos?:) Se ei oo iso vaiva olla erilaisissa asennoissa tai kuvata eri kulmasta, mutta tekevät kuvista heti mielekkäämpiä.

   0
 • inka

  Kiitti ihan älyttömästi tästä kommentista!:) Itekkin tossa syksyllä tajusin sen, että oon tosi useesti samassa asennossa, mutta jotenkin oon sellanen, että uudet asiat on haastavia ja oon suoraansanottuna vässykkä kokeileen uutta! Koitan silti pikkuhiljaa ottaa opikseni:)

   0
 • Henna

  ihania asuja! 🙂 vaikka aluks keskityinkin katsomaan vaan kuinka sun hiukset oli muuttunut 😀
  Muutenkin aivan ihanan oloinen blogi! Ja siistiä löytää tamperelaisen blogi kun itse asun ihan siinä lähellä ja pyörin siellä usein! 🙂 Jään seuraa! :-)♥

  Kurkkaisithan myös ja heittäisit vaikka kommenttia! 🙂 Kommentteja kun on aina kiva saada, eikö! 😉

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

   0
 • HuggyHare

  Lemppariasukokonaisuus on tuo, missä on nuo ihanat mustat nilkkurit 🙂

   0
 • inka

  kiitoksia ja tervetuloa seuraamaan:)

   0
 • inka

  Kiitti paljon Henna! Oon kommentoinu sun blogiin muutaman kerran ja lukijanakin oon alkuajoista asti ollu, sullon ihana blogi:)

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.