VALIKKO
3.11.2015 19:52

parit uudet popot

Mä harvoin enään oon esitellyt täällä blogissa uusia hankintoja, mutta muutama päivä sitten kävin ostamassa kahdet kengät skopunktenista ja halusin ne täällä teille näyttää, kun kengät eivät välttämättä aina asuissa kunnolla edukseen pääse. Mä oon kyllä nyt ostanut muutamia kotijuttujakin sekä vaatteita, mutta niitä tuskin tulen esittelemään jos ei kysyntää tule.
IMG_8316 Tämä pari vilahtikin jo edellisen postauksen asussa. Mulla oli tarve uusille matalapohjaisille nilkkureille, joissa on hieman vuorta ja joilla on hyvä ajaa autoa. Nää on just sellaset. Mua niin harmitti, kun mun kaksivuotta kestäneet nilkkurit hajosi alkuvuodesta ja sen jälkeen en oo löytänyt yhtä hyviä talvikenkiä ajamiseen. Näillä oli hintaa noin 45€
IMG_8312 Musta nää oli niin söpöt, että mun oli pakko saada nää. Näissä on sisällä ihana karva vuori ja vähän myös pohjaakin, joten vihdoin mulla on myös lämpimät lenkkarit talveksi. Näillä oli hintaa muistaakseni 33€, mutta koska skopunktenissa oli osta 2 saat toiset puoleen hintaan niin nämä olivat siis puoleen hintaan.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.