VALIKKO
4.5.2016 20:45

PASTARUOKAA & NUTISALIN PÄHKINÖITÄ

_MG_9610Indiedayssin blogipäivässä oli monia mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita. Niistä yksi kiinnostavin oli Nutisal ja nappasinkin pisteeltä mukaani tuotekassin, joka sisälsi kahta erilaista uutuus pähkinäpussia.

Molemmat pähkinöistä on kuivapaahdettu ilman öljyä. Nutisal Cashew Pepper & Salt, joka siis nimensä mukaan maistuu hieman suolalle ja pippurilla sekä Nutisal Sourcream & Onion, jonka maku on lähellä sipsien suosikkimakua. Omaa lemppariani en näiden välillä osaa valita. Molemmat todella herkullisia! Lisää voit lukea Nutisalin pähkinöistä täältä.

Mä innostuin kokeilemaan näiden pähkinöiden ansiosta helppoa ja edullista kinkkupastaa ja ajttelin jakaa ohjeen myös teille.
_MG_9615Tarvitset siis 4 annokseen

Spagettia/pastaa oman maun mukaan, sillä en osaa sanoa yhtään paljonko sitä tuohon laitoin, hah.
Tuorejuustoa 200g meillä oli makuna ruohosipuli
Kinkkusuikaileita 230g me käytettiin savustettuja
Ruokakermaa 2dl
Nutisali Cashew Pepper & Salt pähkinöitä oman maun mukaan
_MG_9616Ruskistin hieman suikaleita pannulla ensin ja heitin sen jälkeen sekaan ruokakerman ja tuorejuuston, jotta juusto sekoittuu suikaleihin. Samalla keitin spagetin ja kun kinkkusekoituksen ”koostumus” oli sopiva heitin kaiken kattilaan sekaisin ja annoin muutaman minuutin vetäytyä. Lopuksi pähkinät sekaan ja valmista! Tässä meni n. 10 minuuttia.
_MG_9614Nää on myös älyttömän hyviä naposteluun. Paljon terveellisempiä kuin ne perunalastut! Illalla, kun katsoin Netflixiä niin kyllä tuo toinen pussi siinä vahingossa tyhjeni.

Postaus toteutettu yhteistyössä Nutisalin kanssa

Kommentit

 • inka

  Joo kannattaa ihmeessä, tää oli todella hyvää! 🙂

   0
 • Sydämellä Niina

  Täällä yks joka tykkää kans tosi paljon pähkinöistä! 🙂 Etenki Cashew pähkinöistä. Pitääki maistaa noita Nutisallin pähkinöitä.

   0
 • inka

  Cashewit on kyllä parhaimpia pähkinöitä ikinä! Kannattaa joo maistaa, tosi herkullisia 🙂

   0
 • Saijis

  Tätä täytyy testailla, koska rakastan pähkinöitä 🙂 Cashewit on myös mun suosikkeja <3

   0
 • inka

  Hei kivaa!♥ Cashewit on vaan namnam♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.