VALIKKO
8.10.2014 14:27

petrol sweater

inukuvia 001
Heipsan! Päästiin tänään koulusta jo kahelta, joten ajattelin että voisin tehdä postauksen kun mulla on vielä vähän yli tunti aikaa ennenkun pitää autokouluun lähtee. Illallakin tosin olis luultavasti ollut aikaa, mutta veikkaan että oon sillon ihan liian väsynyt kirjottamaan mitään tekstiä. Keskityn sitten autokoulun jälkeen kaikkiin muihin blogijuttuihin ja tuijotan Supernaturalia.
inukuvia 043inukuvia 015 Suututtaa ihan jumalattomasti tällähetkellä… Mä niin luulin, että saisin tälläviikolla Bemarin leimalle, mutta ei tuu onnistumaan. Huomenna vika päivä koulua ennen lomaa ja työharjottelua ja huomenna oikeestaan muuta ei voi tehdä kun laittaa lokari ja konepelti kiinni, kun huomenna kokeitten tarkistusta ja hallin siivousta. Syyslomankin ajattelin ottaa rauhassa aluperin ja ehkä pitää pitkästä aikaa hauskaa kunnolla, mut ei… Mä joudun laittaa Bemaria, että saisin sen joskus leimalle. Onneks mulla on maailman parhain paras ystävä, joka auttaa mua ja kenen talliin sen voi ajaa laitettavaks. Ehkä tää tästä, kyllä siitä vielä kunnon Bemu saadaan, autoo ei kyllä millään, hehe. yy11-001inukuvia 052  Nää kuvat on viimeviikolla kuvattuja. Mä ihan unohdin ton petrollin värisen neuleen olemassa olon, en kyllä tajua, että miten koska toi on ihan älyttömän kivan näkönen ja tosi hyvän tuntunen päällä. Mun piti tähän jotain kirjottaa vissiinkin asuun liittyen, mutta kävin hakeen välissä kahvia ja nyt en todellakaan enään muista, haha.
inukuvia 008 Ei mulla tältä erään muuta vissiinkään. Blogin nimi tulee luultavasti muuttumaan tän päivän aikana siihen Inka Nitta nimeen.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.