VALIKKO
12.9.2015 15:36

phonepics part 1

Heippa! Mä oon ihan täysin unohtanut postata puhelin kuvia. Monet teistä on ainakin ennen niistä tykännyt ja itsekkin muiden blogeista olen tykännyt lukea puhelinkuva postauksia. 
Näitä on vaan aika paljon, kun oon ihan unohtanut, joten näitä tulee nyt pari postausta. Varmaankin maaliskuulta asti näitä kuvia ja kaikkien selityksiä en muista, heh.
Iphone 1. Joku selfie maaliskuulta. 2. Apua en ees muistanut tätä. Mulla jäi käsi nosturin ja auton helman väliin. Olin onnekas, kun mitään ei murtunut, mutta arvet sormiin jäi. 3. Tänä päivänä vein puhelimen huoltoon vessanpönttö episodin takia. 4. Ikeafood with Meri. 5. Pätkiskahvit mukaan. 6. Naamaa taas. 7. Ekoja kevään terassikelejä, muistan kuitenkin, että tuli kylmä. 8. Aamunaama.
Iphone1 9. Janitan valmistujaiset lähihoitajaksi maaliskuussa. 10. Siivillä Sticky fingersissä. 11. Pietun valmistujaisiin lähdössä. 12. Oi nami Lidlin jalkapallosämppärit ja pekonia!♥ 13. Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä onnistu mokkapalat näin hyvin. 14. Äitillä käymässä ja päivän ootd. 15. Kaurapuuroo ja Tuulilasin lukemista. 16. Uudet lenkkipökät päällä on hyvä käydä lenkillä.
Iphone2

17. Naminami mansikoita. 18. Jennan kanssa Fatladyssä. 19. Tää museoiden yö oli älyttömän hauska. Oppi taas lisää historiasta ja Tampereesta. 20. Vapriikin jääkiekkomuseo oli ihan lemppari! 21. Muotinäytöksen jälkeen käytiin tyttöjen kanssa syömässä. 22. Joku selfie vaihteeks. 23. Oiskohan taas joku kilo karkkia, heh. 24. Ootd.
Iphone325. Leffassa kattomassa Eepin kanssa San andreas, oli muuten älyttömän hyvä! 26. Miss Nokia tyttöjen kanssa palaveriä. 27. Kaurapuuroa ja teetä. 28. Oma valmistujaispäivä ja ihanat pojat♥ Ikävä on jo. 29. Aneten yo-juhlat. 30. Iltalenkillä. 31. Ihana öllimölli Veera♥ 32. Kesän ensimmäiset jätskit kioskilta.
Iphone433. Mäkkärin frapet. 34. Pietun kanssa matkalla Hyvinkää cruisingeihin. 35. Skumpalla kotona. 36. Ja taas pekonileipää, tällä kertaa kuitenkin ruisleivällä. 37. Kokkailtiin naminami kanaa. 38. Ensimmäinen kunnon työpäivä Miamissa. 39. Redxcupit. 40. Kesäpäivän selfiee.

Muistakaa seurata Snapchatissa; iiingerr ja instagramissa; inkanitta

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.