VALIKKO
12.6.2014 11:22

pikkulauantai

kuva 1(4) Ensimmäisenä pahoitteluni kuvien huonosta laadusta.

Eilen vietettiin Janitan kanssa kahdestaan tyttöjen iltaa. Käytiin päivällä alkossa, ostettiin skumppaa ja mansikoita ja chillaitiin mun partsilla ja kuunneltiin musiikkia. Tiedossahan kokoajan oli, että illalla lähdetään vähän partyhard Semaforiin, koska keskiviikkosin pikkulauantai ja halpaa juomista. Yhentoista aikoihin lähettiin munluota siis käveleen Semaan päin ja siihen mennessä oli mansikat ja skumppa vedetty.

Ite en muuten ees tykkää kuohuviineistä, shamppanjoista tai viineistä, mutta toi mummotapettiskumppa oli ihan älyttömän hyvää! Ei ollu liian kuivaa, eikä liian makeeta vaan just sopiva ja ehkä se päärynän sivumaku oli se mistä tykkäsin tosi paljon. 
Työpöytä-004kuva 5(4)Työpöytä-005 HA HA HA hyvällä juurikasvulla. 😀
Varmaan ekaa kertaa asukriiseilin kunnolla illanviettoo varten. Kokeilin kaikki mun hameet ja mekot ja tuntu, että joko ne roikkuu mun päällä, on liian pitkiä, liian lyhyitä tai liian kireitä. Päädyin siis loppujenlopuks mun persikan värisiin korkeisiin shortseihin, mun luotto toppiin, mustiin balleriinoihin ja valkoseen pikkulaukkuun.
Kaiken kaikkiaan oli tosi onnistunu ilta ja rahaa ei ees menny paljoo, onneks.  

Kommentit

 • Sini ♥

  hah kuulostaa hauskalta :–D harmi et kuvat on huonolaatusii, vaikka kyl niist saa selvää!

   0
 • Katri

  Ei mun mielestä nää kuvat ollu mitenkään kauheen huonolaatusia! 🙂 sulla on muuten tosi nätti tää ulkoasu, tai tarkoitan että sellanen yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan mitenkään keskeneräisen näköinen. En oo seuraillut sun blogia sen kummemmin, niin en tarkemmin "tunne" sua mut jos mä jotain parannettavaa mietin, niin banneri on aika, apua miten mä sanoisin 😀 raskaan? näköinen! vähän synkkä, niin jos jotain kesäisempää? En tiiä, toivottavasti et loukkaantunut tästä! 😀 pitää jäädä seuraamaan tätä ehottomasti! 🙂

   0
 • inka

  Ja meillä myös oli hauskaa! 😀

   0
 • inka

  Juu mulla vaihtuu toi banneri vähän väliä, kun itsekkään en mihkään oo tyytyväinen. Mut ite tykkään tästä bannerista kyllä aika paljon, muut kaise silti menee kohta jo vaihtoo:D Kiitoskiitos 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.