VALIKKO
2.7.2017 08:07

PIKNIK PARVEKKEELLA

Kaupallinen yhteistyö: Solera

skumppaa3skumppaa2Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Soleran kanssa.

Nyt kun siirryin töihin vaatekaupalle, on mulla viikonloppuvapaat tosi vähissä. Noin pariviikkoa sitten sain nauttia mun ensimmäisestä sunnuntaivapaasta, joten lauantaina oli tarkoitus viettää tyttöjen kanssa iltaa. Ilta ei kuitenkaan mennyt kuin strömssössä ja loppujenlopuksi täytyi perua näkemiset tyttöporukan kanssa. Mun poikaystävä oli kuitenkin ihana ja teki meille herkulliset croissantit ja avattiin skumppapullot ja nautittiin meidän parvekkeella lämmittävästä auringosta.skumppaa4skumppaa5Juomana toimi Soleralta saatu Veuve du Vernay Ice Rosé Demi-sec kuohuviini. Tuoksussa mansikkaa ja vadelmaa, jotka seuraavat viinin puolimakeaan makuunkin. Aivan ihana terassi juoma ja omaan makuun toimii sekä jäiden kanssa, että myös ilman. Pullon saa Alkosta kympillä mukaan matkaan ja toimii myös erinomaisesti sisustuselementtinä, sillä onhan tuon kuohuviinipullon ulkonäkö erittäin kaunis. Kiitos Solera!

skumppaaKesän aikana täytyy ehdottomasti ottaa tälläisiä iltoja useamminkin parvekkeella, ehkä sitten sen tyttöporukan kanssa, jos vain vapaat sattuisivat samoihin aikoihin.
 
Suomen alkoholilainsäädännön mukaan en julkaise alkoholiin liittyviä kommentteja.

Kommentit

 • Linda

  Ihana pieni parvekepiknik teillä<3 Mä odottelen että saan huomenna vihdoin ja viimein lasit omalle parvekkeelle ja pääsen oikein kunnolla sisustamaan sen ja viettämään siellä aikaa 😀 Parvekkeella on niin ihana hengailla kesäisin 🙂

   0
 • Kata

  Aivan ihana pikkuruinen piknik! Pitäisi itsekin järkätä joku tuollainen pieni arjen ilo kun sai viimein oman parvekkeen tuossa kuukausi sitten laitettua 8)

   0
 • inka nitta

  Oi kiitos paljon Linda!<3 Lasit olisi kyllä ihanat, kun mulla oli edellisessä lasit, mutta tässä nykysessä asunnossa taas ei. Täällä kuitenkin parempi se, että paljon tilavampi. Parvekkeesta saa kyllä kivan huoneen kesäisin.

   0
 • inka nitta

  Parvekeella on kyllä välillä super ihana järjestää omia piknikkejä. Oi sun parveke näyttää varmasti kivalta nyt 🙂

   0
 • inka nitta

  Itse en pystyisi enään missään tapauksessa elämään ilman parveketta! 😀 Aamupalaa harvemmin tulee syötyä partsilla, mutta iltapäiväkahvit ja välipalat useasti 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.