VALIKKO
22.7.2015 18:04

pink summer dress

IMG_6772 Tänään on podettu hieman rapulan poikasta eilisien Red x Cuppejen takia. Onneksi kesän jälkeen helpottaa ja voi taas huoletta olla juomatta, heh.

Mua vähän ärsyttää, kun mun kesäsuunnitelmat on mennyt vähän plöräks.. Puoliakaan en oo toteuttanut, mutta pakko sanoa, että nyt syytän kyllä kelejä. Suurinosa kuitenkin mun suunnitelmista liitty pihalla olemiseen, johon vaaditaan taino ainakin olis kivempaa, jos kelit suosisivat. No onhan tässä koko elämä aikaa.
Asukuvat-007Oon ihan rakastunut mun uuteen mekkoon, joka kuvissa näkyy. Ihana Veera lahjotti mulle kyseisen mekon, kun hänelle se oli todella lyhyt. Mä muistan, kun viime kesänä mun oli tarkotus ostaa sama mekko, mutta en tiedä miksi en ostanut, koska toihan näyttää ihan hyvältä mun päällä. Mä väitin kivenkovaa, että mekko on mulle tosi pitkä ja iso? Ei kyllä ees oo. Kuinkakohan lyhyitä mekkoja oon oikeen viime kesänä halunnut pitää.
IMG_6779 Mä muuten lähden huomenna Jyväskylään ja perjantai aamuna lähdetään sieltä ajeleen Kajaaniin, joten blogi hiljenee viikonlopuksi ja luultavasti vasta maanantaina tulossa seuraavaa postausta. Mua voi kuitenkin seurata viikonlopun aikana esimerkiksi snapchatissa: iiingerr tai instagramissa @inkanitta. Oon tosiaan aika ahkera tossa snäpin mystoryn päivittämisessä. Mites teidän viikonlopun suunnitelmat?

Kommentit

  • inka

    Kiitos paljon!♥ Itse jotenkin nään itseni possuna, kun puen pinkkiä päälle… Mun ihon väri on niin punainen.. 🙁

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.