VALIKKO
5.9.2013 17:41

puhelinräpsyjä ja hiusongelma!

Morjesta pöytään! Lupailin viimeks sunnuntaille kysymyspostauksen vastauksia, mutta en pitäny lupaustani. Voisin kyllä olla lupailematta mitään ja tehä näitä postauksia sillon, kun siltä tuntuu. Kokoajan tää blogi on mielessä ja päivittäin tekis mieli postata, mutta toi koulu kyllä suoraansanottuna syö miestä. Mulla meinaan on maanantai ja tiistai 8-16 valinnaisaineita ja keskiviikko ja torstai 8-17 autosähköö koko hemmetin päivä. Noi yheksän tunnin koulupäivät on kyllä niin nannaa(huomaa sarkasmi). Onneks perjantait on aika lällyjä päiviä, koska 11-14 pelkkää matikkaa. Sinänsä aika rentoo, vaikka en siitä mitään tajuukkaan. 
 Ehkä kolmos ja nelosjakso on sitten helpompia, koska tokassa jaksossa on työharjottelu, enkä millään malttais oottaa!
 Kävin meinaan tossa tiistaina hakemassa sellaseen kivaan nyrkkipajaan(lue: pikkukorjaamoon, jossa kunnon vanhanliiton äijät suoristaa peltii vaikka paljain käsin sen kossupullon jälkeen.) Mikä on erikoistunu Nissaneihin ja Subaruihin. Pääsin sinne ja päällikkö samantien nimitti mut viralliseks Nissan-asentajaks, kun kerroin olevani hulluna Nismoihin.
Jokatapauksessa.. Mullon muutamat puhelinräpsyt mitkä aattelin teille jakaa. 
ööö211-002ööö211-001 1-2. Blockfesteiltä parinviikon takaa. 3. Koulusta. 4. Yritin taas vähän vaalentaa hiuksia, mut prkl nää ei vaalene. 5. Mun ja Janitan retki eväät. *itkunaurua* 6. Viime viikonlopulta omaa pärstää. 7. Lauantain asua. 8. Persikkapiirakkaa ja kahvia!♥ 9. Maanantaina tylsää koulussa. 10. Sähköö… 11. Mää ja Janita rötvätään. 12. Kävin lenkillä. 
 Toteuttelen vastauspostauksen heti, kun aivot suostuu yhteistyöhön kysymyksien järjestelyssä ja järkevään vastailuun. Koitan tehä sen viikonlopun aikana, mutta en lupaile mitään.
Nyt mulla on teille vielä kysymys! 
Oon harkinnu takasi mustaks värjäämistä, koska mun hiukset oikeesti tippuu kohta päästä tän vaalentamisen takia. Joten mitä mieltä te ootte, tumma vai vaalee? Tää sivuottis tietenki pysyis! 🙂

ööö43yy13

 

Kommentit

 • Anonyymi

  nyt kinkku sitä mustaa kehii :3

   0
 • Saijis

  Voi vitsit miten ihanan pirteitä kuvia ♥ Ja ehdottomasti ne tummat 😉

   0
 • Essi

  Tummat on kyllä sun väris! 🙂

   0
 • sussu

  Tee liukuväri nyt kun sulla on vaalee tukka:) tyvi ihan tummaks ja latva vaikka rusehtavaks.. must se ois kiva 🙂 mut jos ehdottomast haluut olla vaalee tai tumma, niin sit tumma =)

   0
 • veera

  kiva toi banneri!:DD ja tummatummatumma!!!!!!!!!!!!;):*

   0
 • Anonyymi

  Noi tummat sopii ihan älyttömän hyvin:) Tietysti ne on sun omat hiukset, ja saat valita kumman värin tahdot, mutta mun mielestä tummat sopii paremmin. Ja kuten jo sanoitkin, vaalennus raiskaa sun hiukset ihan elottomiks:D

   0
 • Aurelia

  Mun mielest semmone liukuvärjäys ois kiva et pistät tummat hiukset ja liukuvärjäät ''latvat'' blondeiks? 🙂

   0
 • Anonyymi

  Tumma! Ylempänä oleva liukuväri idea oli hyvä, mutta ei sitten liian selvää eroo latvojen ja tyven välillä, se on niin rumaa kun tyvi on melkei musta ja latvat keltaset.

   0
 • Anonyymi

  tummat on kivemmat 🙂

   0
 • polishedxpink

  Tummat sopii sulle ehdottomasti todella hyvin! (:

  Käy myös ihmeessä kurkkimassa minunkin blogini, josta löytyy paljon hyvälaatuisia videoita, raikkaita kuvia sekä pirteää ja hyvää mieltä! (:

  http://polishedxpink.blogspot.fi

   0
 • inka

  Liukuväri kävi mielessä, mut hieman vaikeempi tehä toi liukuväri, kun värjäilen himassa. 🙂

   0
 • inka

  kokotumma parempi ja helpompi! 🙂

   0
 • inka

  niiimpä, siks otin koko tumman, koska helpompi!

   0
 • Jenni

  Tummat ehdottomasti! 🙂

  jenninvuodatus.blogspot.fi

   0
 • inka

  Ginasta vuosi sitten hankittu:)

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.