VALIKKO
14.11.2015 17:02

puolipoolo

IMG_8607tintstints-003IMG_8624

Käytiin viikko sitten tutkimassa hieman paremmin tämän mun asuinalueen ympäristöä ja löydettiin huimasti kivoja uusia kuvauspaikkoja päätettiinkin sitten siinä samalla kuvata sen päiväinen asu. Löydettiin kivannäkönen lampi ja jäätiin siihen kuvaileen. Tää alue on kyllä aika ihanaa, kun on niin luotoystävällinen vai miten sen nyt sanoisi, heh.

Entiiä mikä mulla on, mutta jotenkin toi kuvattavana oleminen on mennyt kauheen tönköksi. Jalat menee miten sattuu ja ilmeet ei vaihdu. No, mutta asusta tykkäsin ja ei kaiken aina tarvitse olla niin täydellistä. Oon ihan rakastunut poolopaitoihin, taino noihin puolipooloihin ja tekis mieli hamstrata niitä eri väreissä ja malleissa ihan älytön määrä vaatekaappiin! Onko muita jotka on ihastunut noihin pooloihin?

Apua kello on jo viis! Täytyy ruveta kattoon jääkiekkoo. Seuraileeko muu liigaa?

ps. Kirppispöydässä vielä älyttömästi neuleita, takkeja, farkkuja ja kaikkea muuta! Laitetaan maanantaina -50% kaikesta, että kannattaa käydä siis katsomassa.

Kommentit

 • emmavilhelmiina

  Kiva ja simppeli asu:)! Täälläkin seuraillaan liigaa, ihan paikan päällä kylläkin:)

   0
 • Tuuli

  Vitsit, pitäisi varmaa itsekin käydä ostamassa tuollainen peruspoolo vaatekaappiini 😀 Näyttää tosi kivalta! ♥

   0
 • inka

  On kyllä ja älyttömän mukava päällä♥

   0
 • inka

  Kiitos paljon! Mä en koskaan oo ollut hallissa, mutta toivottavasti vielä joku päivä pääsen 🙂

   0
 • inka

  Noi on kyllä tosi käytännöllisiä ja asusteilla noista saa myös tosi juhlavia. Käy siis tilanteeseen kuin tilanteeseen ja pelastaa vaatekriisiltä♥

   0
 • inka

  Huippua, tervetuloa seuraamaan! Käyn tsiikaan sun blogin 🙂

   0
 • Nanikaroliina

  Tommosiin pooloihin on kiva yhdistellä koruja 🙂 Kiva simppeli asu <3

   0
 • inka

  Joo mulla on toi poolo ollut päällä myös vähän aika sitten sillätavalla, että yhdistin ison massiivisen harmaan korun siihen. Kiitos♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.