VALIKKO
3.7.2016 18:30

PURPLE

_MG_9932Aloitetaas ensin puhumaan tuosta asusta.
Mä taisin hankkia kyseisen mekon vuosi sitten ja en oikein tiedä tykkäänkö siitä enään. Voi olla tottakai, että se johtuu väristä tai siitä, kun viimevuonna tungin sen aina päälle kun en tiennyt mitä laittaa. Enään se ei ole mun punasien hiuksien takia oikein voinutkaan olla vakkari huono päivän pelastaja mekkona.
Tää on kyllä hieman hankalaa, kun ei oikein itsekkään tiedä, että mikä väri riitelee tukan kanssa liikaa ja mikä vain vähän, hah. No onko teillä ihanilla mielipidettä tästä mekosta? _MG_9976Poikaystävällä on tänään viimeinen lomapäivä meneillään ja huomenna koittaa taas työt. Ollaan hänen viimeisinä lomaviikkoinaan käyty leffassa tuijottamassa X-men ja kotona ollaan nyt pariin viikkoon katsottu Arrowin ensimmäinen tuotantokausi. Ihanaa, kun toinen tykkää myös noita supersankarijutuista.
Me ollaan myös käyty syömässä siipiä sekä käytiin testaamassa Space bowling tuossa Tampereen keskustassa ystävien kanssa. Onhan tässä myös tullut yhdessä shoppailtuakin, haha.
_MG_9969Muistakaa käydä osallistumassa edellisen meikkipostauksen arvontaan!

Kommentit

 • Ronja

  Oi kuinka nätti olet! Ja mun silmään tuo mekko ei riitele yhtään sun hiusten kanssa, vaan tuo violetti ja punainen sopii ihan hyvin yhteen! Kiva perusmekko, mutta tuo tekstuuri tuo siihen kivaa kontrastia! 🙂
  Sun blogi vaikuttaa oikein kivalta ja tuo banneri on ihana! 🙂

  http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

   0
 • Hannakaisar

  Ihana mekko, sopii sulle kivasti, ihana väri, eikä riitele hiusten kanssa ❤

   0
 • Ulla

  Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa: mäkään en huomaa ristiriitaa hiusten ja mekon värien välillä! 😀 Toi mekko istuu sun päälle kyllä tosi kivasti ja tykkään hurjan paljon tuosta väristä! <3 Ja vitsit, supersankarileffat ja -sarjat on kyllä jotain niin parhautta! Oi että!

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

   0
 • inka

  Kiitos piristyksestä. Hyvä kuulla, että mekko ei riitele ja näyttää muutenkin hyvältä <3

   0
 • inka

  Tämä on ihana kuulla ja kiitos paljon<3

   0
 • inka

  Voi että kuinka kiva kuulla, että ei riitele! Kiitos paljon kehuista.<3 Ja älä mitään, ne on kyllä parhaita!

   0
 • ☆Saga☆

  Ihana asukokonaisuus, mätsää sun hiuksiin hurjan hyvin toi mekon väri!

   0
 • inka

  Oi kiitos! Ihanaa, kun ootte tota mieltä, että hiukset sopii väriin :)<3

   0
 • Jeannays

  Nää kuvat on kyllä susta täydellisesti onnistuneet Inksu!♥ Ihana asukokonaisuus 🙂

   0
 • Linda Sofia

  Mun mielestä tää mekko on ihana eikä mitenkään häiritsevästi riitele hiusten kanssa! 🙂 Punaiset hiukset on kyllä välillä hankalat, kun tietyt värit ei vaan mätsää sitten mitenkään. Toisaalta, tärkein on käyttää sitä mistä ite tykkää ja siinä se 😛

   0
  • inka

   Siis on niin helpottavaa kuulla, että ei riitele mun tukan kanssa, koska en oo tottunut olemaan täysin musta-harmaa-valkonen pukeutumisessa. <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.