VALIKKO
9.7.2013 13:11

sadas postaus!

Noniin, nyt tässä kirjottelen tän blogin sadannetta blogipostausta. Parin kuukauden päästä tulee myös vuosi tälle blogille täytee, kylläpä aika menee nopeesti! Mää haluisin kehitellä jotain tosi isoo ja mahtavaa postausta sittenkun se vuosi tulee täyteen… joten onks teillä mitään toiveita, vaikka siihenkin onse kaks kuukautta?
Nohnoh jokatapauksessa, mullon muutamia julkasemattomia kuvia näiltä päiviltä. Mun pitäs vaan oppii ottaa jokapäivä ainakin tossa takapihalla kuvat, koska nyt mullon sellanen kausi, kun oon jaksanu pukeutua ees jotenkin. Eilen kuitenkin otettiin Veeran kanssa asukuvat, vaikka toi mun asu nyt ei ollutkaan niin ihmeellinen ja kengät ei oikein imarrellu sitä asua. Mullon myös muutamat tosi ihkut(mikä sanaxd) maisema kuvat, kun ollaan poikien kanssa käyty vähän kaikkialla hienoissa paikoissa ja silleen. Pitäs jokupäivä ottaa järkkäri mukaan ja mennä oikeeseen aikaan niihin paikkoihin niin sais sikahelmii kuvii!

DSC_5727DSC_5678ööö210-002DSC_5739DSC_5694yy41-004DSC_5611DSC_5746ööö210

Yhyy mua harmittaa, kun joudun kohta luopuun noista farkkulegginseistä. Ne vaan on niiiin täydelliset jalassa, ei purista mistään, ei tipu ja ne on kivan näkösetki, mut ääh ne ratkee ihan just haaravälistä ja noi polvetki repee kohta ihan kunnolla. Eikä noita ees oo enään missään, kun varmaan kolmevuotta vanha malli…

Päädyin muuten tohon banneri vaihtoehto numero kahteen, koska kokeilin sitä nelosta ja se näytti niin kauheen sekavalta. Mun mielestä toi kakkonen on ihan hyvä, vai?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.