VALIKKO
29.2.2016 23:31

Samaskoru.fi

Jonkin aikaa sitten Samaskoru.fi niminen firma otti muhun yhteyttä ja kysyi kiinnostaisiko minua yhteistyö. Kaikkihan tietää sen, että mä rakastan koruja ja etenkin kaulakoru mulla on aina pakko olla kaulassa ja eipä sitä kauaa tarvinnut miettiä, että lähdenkö yhteistyöhön vai en!

Sain valita mieleiseni kaikista koruista, paitsi nimikoruista ja päädyin kolmeen eri koruun, joista oli todella vaikea valita mieluisin. Korut joiden välillä pohdin 12 & 3 ja päädyin sitten lopulta tuohon kolmosvaihtoehtoon eli Elämän lehti kaulakoruun.

IMG_9816Olen kyllä tyytyväinen valintaani. Onhan toi koru kyllä just niin mua, vaikka noi muutkin vaihtoehdot ehkä vähän jäi kaiveleen ja olihan siellä myös tosi paljon muutakin kivaa! 
Ihastuin esimerkiksi myös kyseisen firman nimikoruihin, sillä niitä oli älyttömän iso ja ihana valikoima. Todella paljon erinäköisiä ja kokoisia ja yhteen nimikoruun kyllä rakastuin niin kovaa, että mun on pakko saada se! IMG_9818
Yhteistyössä Samaskoru.fi

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.