VALIKKO
3.7.2013 19:59

screentampere

VAROITUS! Tää postaus sisältää alkoholia sun muuta, joten jos ei kiinnosta niin suosittelen skippaamaan!
  ööö210-015ööö210-016

Moromoroo!
Perjantaina vietettiin Juhon 18vee synttäreitä Screenissä ja tollasella lärvillä ja asulla olin liikenteessä. Aluks meinasin jonkun mekon viskoo päälle, mutta oon ihan tyytyväinen, että päädyin noihin farkkuihin. Pääsin myös ekaa kertaa käyttään noita mun suht uusia rakkauskorkoja ja hyvin jaksoin niilläkin hoiperella melkein pilkkuun asti. Tohon meikkiin oon tosi tyytyväinen ja siitä iso kiitos kuuluu Niinalle. Muthei mitä mieltä asusta ja meikistä?

ööö210-017ööö210-018

Meiän n. 15 hengen porukalle oli varattu toi Screenin lounge ja päästiin siis ilmaseks sisään ja jonon ohi, tosin mitään jonoo muutenkaan ollu… aika hiljanen mesta, mutta oli ihan kiva olla omalla porukalla. Harmittaa vähän, kun synttärisankarin kanssa ei kuvia tullu otettua, kun se kokoajan oli jossain muualla. Noitten poikien kanssa ja Julian kanssa eniten tuli hengailtua ja mulla oli tosi kivaa! Toivottavasti onnistuis tällänen joku muukin kerta.

Ja tälleen btw. oon tällähetkellä iskän luona Lahdessa käymässä, mutta lähen kylläkin jo heti huomenna takasin Tampereelle päin. 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.