VALIKKO
30.1.2015 09:57

selfiestick

selfiee 001selfiee 002Sain jonkin aikaa sitten Selfietikku.filtä postissa selfietikun.

Ai mikä se on? No siis selfiestikku on jatkovarrella varustettu tikku, johon voit liittää älypuhelimesi tai kameran, jossa on mahdollisuus kiinnittyä jalustaan. Mukana tulee myös bluethootilla toimiva kaukosäädin, minkä avulla pystyy ottamaan kuvan. Älyttömän kätevä vehje, sillä varsi muuntuu melkeinpä metrin pituiseksi ja saa kuvaan mahtumaan kokonaisen kaveriporukan ja esim. festareilla ja muissa partyissä selfien kuvaaminen helpottuu huomattavasti. Lisää tikusta, kuten värivaihtoehdot(joita on muuten ihan älyttömästi: pinkistä turkoosiin.) sekä myös muut tekniset tiedot, kuten paino jne… löydät täältä!

Jokapäiväinen asujen ja naaman kuvaaminen helpottuu kyllä tämän avulla. Mun kaverit tulevat mitä luultavammin näkymään enemmän täällä blogissa ja varmaan mun arkisesta tyylistäkin pääsee paremmin perille. Aion myös kantaa tuota tikkua mukana eri juhlissa ja tapahtumissa niin ainakin saa varmasti parempia kuvia, kun se että alan pimeessä huoneessa nappaamaan selfietä musta ja koko juhlaseurueesta.

Hinta tuolta Selfietikku.fistä tilattuna on 15,95€ ja mun mielestä ei kyllä ollenkaan paha hinta!

Oon nyt melkeinpä päivittäin kuvannut mun asuja ennenkun oon lähtenyt kouluun ja nyt tämän saman postauksen aikana näätte kuinka mä useesti kouluun pukeudun. Sinne mun on turha oikeestaan laittaa mitään hienoa, kun mulla on tunnista toiseen haalarit päällä. Paitsi jos meillä on teoriaa, sekä tietenkin ruokailussa. Välillä mä tykkään silti panostaa sinnekkin, vaikka kukaan ei mun vaatteita nääkkään.
kuva 4(1)kuva 2(1)kuva 1(2)kuva 1(1)kuva 2
Suosittelen ehdottomasti himoselfieiden ottajille tämän tikun tilausta. Aivan mahtava juttu!

Kommentit

 • Ansu

  Oon kans miettiny tota selfietikun ostoo.. Saako tuolla kuvia silleen, ettei toi tikku näkyis? voiko sitä säätää eri pituuksiin? 🙂

   0
 • inka

  Joo siis ton tikun saa säädettyy lähemmäks metrin pituuteen ja kuvia saa kyllä sillä tavalla, ettei toi tikku näy. Sitä telinettä missä puhelin on kiinni voi kääntää kans erilailla ja sit sillätavalla voi säätää sitä kuvakulmaa niin ettei toi tikku näy 🙂

   0
 • inka

  Hei ihan mahtavaa! Missä värissä tilasit? 🙂

   0
 • Enni

  Oiiii!!!! Tahtoo kans! Pitkään oon miettiny mut aatellu et se glitterin on kyl tosi kallis :s mut toi ois kyl aika halpa!

   0
 • inka

  Juu suosittelen tuolta tilaamaan, kun noin paljon värivaihtoehtoja eikä ees oo kauheen kallis 🙂

   0
 • Nora

  Heippa!

  Toimiiko tuo sillain, että laittaisi tuon kaukosäätimen esim. taskuun, tms ja painaisi nappia sieltä niin ei näkyisi tuo vihreä kapistus kuvissa? 😀

   0
 • inka

  Kyllä se varmaankin taskussakin toimii! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.