VALIKKO
9.3.2014 18:26

shoes shoes shoes

Oon unohtanu esitellä kokonaan parit uudet kengät, mitkä hankin jo ennen joulua, joten teen nyt tän postauksen vähän myöhässä. Mut parempi myöhässä, kun ei ollenkaan, eiksje?
IMG_7131IMG_7140
Näitä en kyllä itse ostanu, vaan äite oli tilannut nämä Zalandolta. Eka olin vähän ensin että huhhuh ei kyllä, mutta nytten oon lämmennyt näille ja tykkään ihan älyttömästi! Nää on tosi mukavat ja lämpimät jalassa ja ihan hyvää vaihtelua tollane välimallin varsi. Ite meinaan oon aina halunnu, että joko nilkkurit tai sitten
 ylipolven saappaat, mutta yhet välimallin kengät on ihan jees. Mitä mieltä te ootte?
IMG_7169IMG_7171
Nämä popot taas ostin ittelleni aikaseks joululahjaks Warehousen alennuksista alle kahellakympillä. Oon tosi pitkään halunnut suht korkeita kiiloja, mutkun kaikki maksaa liikaa. Onneks löysin nämä kaunokaiset halvalla. Tosin kertaakaan en oo käyttäny, koska noi on tummanruskeet! Oli vähänniinkun heräteostos, mut koristaa söpösti hyllyjä, eikä kyllä kauheesti onneks maksanu.  
Mitä mieltä kengistä, molemmat vai ei kumpiakaan? 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.