VALIKKO
3.6.2018 10:26

SILIKONISET NÄYTTÄVÄT KORVAKORUT

Kaupallinen yhteistyö: Coruu

Käytin ennen super paljon kaulakoruja ja minulle tuli helposti alaston olo jos hopeinen ketju jäi kotiin. Erilaiset statement korut kesäisin oli ihan suosikkeja, mutta kun viime kesänä selkäni meni tosi heikkoon kuntoon, en sen jälkeen ole pystynyt kaulakoruja kantamaan. Vuoden sisään rakastuin palavasti korvakoruihin ja tällä hetkellä se on mennyt lähes siihen, että mitä isommat sitä paremmat! Yllätys kuitenkin, että mulla on todella herkät korvat ja se on vain fakta, että isot näyttävät korvakorut painaa. Vai painaako?
coruu
Mä sain kokeiluun muutamat korvakorut suomalaiselta Coruu nimiseltä yritykseltä. Korut suunnitellaan ja valmistetaan suomessa ja ne on tehty pehmeästä super kevyestä silikonista. Silikonin ansiosta korut voivat olla isoja ja näyttäviä, mutta ovat kevyitä, joten esimerkiksi korvakorut eivät rasita korvanlehteä. Itse ihastuin erityisesti juurikin korvakoruihin, mutta Coruulta löytyy myös esimerkiksi ranne- sekä kaulakoruja.

Mennään seuraavaksi katsomaan mun suosikkeja!
dreamcatcher korvakorutDreamcatcher korvikset itseasissa ovat näkyneetkin jo instan puolella, sekä näissä asukuvissa. Nämä on ihan super isot, mutta niin ihanat! Vaihtoehtoisesti nämä olisi voinut ottaa myös valkoisena.feather korvakorut
Feather korvakorut ovat Coruun suosituimmat, enkä kyllä ihmettele lainkaan! Sulkakorvikset löytyy monessa eri värissä ja nämä omani ovat Ice Gray ja koossa Medium.

peacock korvakorutPeacock korvikset valitsin tuplana, eli päällä pieni valkoinen ja alla musta. Näitä saa myös yksin ilman tuota tuplaa ja värejä pystyy muutella. Nämäkin on minulla koossa Meidium ja näin jälkikäteen mietittynä olisin kyllä halunnut Largen.
näyttävät korvakorut
Minulla on myös instagramin puolella(@inkanitta) menossa arvonta, jossa voit voittaa vapaavalintaiset persoonalliset ja näyttävät korvakorut Coruun valikoimasta. Käy ihmeessä osallistumassa!


Näistä voisit myös pitää:

KEVÄÄN SHOPPING HAUL

MUST JUTUT SILMÄ- JA AURINKOLASEISSA

HURAHTANUT KORVAKORUIHIN

Kommentit

  • Elli Leppiniemi

    Niin kuin puhuttiin, Coruulla on ihania Muumi-aiheisia korviksia! 🙂 Noi sulkakorvikset on kyllä kans ihan supernätit<3

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.