VALIKKO
26.6.2016 21:17

SILVER BOMBER

_MG_9770 Heippa! Mites teillä meni juhannukset?
Täällä vietettiin aattoa ystävän luona ja itse pääpäivänä pidettiin rauhallinen ilta leffojen kera. Jos sitä seuraavana vuonna sitten lähdetään juhlimaan ihan kunnolla vaikka festareille yms. Mun juhannuksesta tulee myöhemmin tännekkin päin juttua, mutta ensin jotain muuta.
Me käytiin loppuviikosta Veeran kanssa Ideaparkissa hakemassa mulle muutamia henkareita ja etsimässä perus paitoja, joita mulla on erittäin vähän. Mukaan tarttui muutamia kivoja alennustuotteita ja sattuisikohan teitä kiinnostaa ostospostaus? Viimeaikoina on kuitenkin kerääntynyt muutakin viime shoppailupostauksen jälkeen. No, mutta anyway.
Samalla reissulla päätettiin ottaa ihan vain parkkipaikalla kuvat mun uusista Junkyardilta saaduista vaatteista. Tausta osottautuikin ihan kelvoksi ja olen kyllä tyytyväinen kuviin, vaikka pieni tihkusade juuri samaan aikaan ilmestyikin. ps. Tuo kyseinen hopeinen bomberi on tällähetkellä alennuksessa. _MG_9739_MG_9793_MG_9754Bomber(gift) – Junkyard, Top(gift) – Junkyard, Sunglasses(gift) – Junkyard_MG_9797 *Postaus toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit

 • Linda Sofia

  Meidän juhannus meni mukavasti maalla ja teki kyllä hyvää päästä latailemaan akkuja, harmi vaan kun aika menee niin nopeasti 😛 Ja mitä tähän sun asuun tulee, toimii! Sekä etenkin ihastuin noihin laseihin <3

   0
 • inka

  Voi oisimpa itekkin päässyt maalle juhannukseks.. Ihanaa, että sulla oli rentouttava jussi! Kiitos ihana<3

   0
 • inka

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Kiitos<3

   0
 • ☆Saga☆

  Wauuu oot kyl tosi upeennäköinen! Noi hiukset on kyl iha rakkautta! *_*

   0
 • Veeera

  Mielenkiintoinen postaus ja tosi kivoja noi kuvat! Ostospostaus kuulostaa hyvälle 🙂

   0
 • inka

  Kiitos paljon ja ostospostaus täytyy varmaankin toteuttaa 🙂

   0
 • Anonyymi

  Ompa sulla upee blogi! Olet todella kaunis 🙂
  kakskorvaa.blogspot.fi
  (En jaksanut kirjautua :D)

   0
 • inka

  Oi kiitos piristävästä kommentista<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.