VALIKKO
21.10.2016 13:02

SINISTÄ JA KORKOSAAPPAITA

Ensimmäiset asukuvailut Olympuksella here you go. Nää kuvat onnistu kyllä ihan super hyvin, vaikka taustakaan ei sen erikoisempi ollut. Hieman vielä opettelua asetusten kanssa ja vielä parempi tulee. suojatiesuojatie3Ton tyyppistä asua on nyt viimepäivinä aika paljon näkynyt mun päällä, sillä tuo takki on mun lämpimin takki heti kunnon talvitakkien jälkeen ja toppatakkia päälleni en vielä ole hallunut vetää, sillä jos sen teen, en todellakaan pärjää niillä kunnon paukkupakkasilla sitten millään. 
Uudet ylipolven saappaat näyttää mun mielestä super kivoilta sinisten farkkujen kanssa ja tuota komboa olenkin jo muutamaan otteeseen käyttänyt. suojatie4suojatie2
Oon ollut koko viikon lomalla ja oikeastaan kahden ystävän näkemistä ja parin Ikea ja Ideapark käyntiä lukuunottamatta mä en ole tehnyt mitään, joka hieman harmittaa. Huomenna sitten vastassa työpäivä ja ensiviikon alusta suuntaan taas koulun penkille. Onkos teillä missään välissä syyslomaa?

Kommentit

 • Jeannays

  Nää kuvat on ihan täykyt!<3 Ps. Upee asukokonaisuus 🙂

   0
 • veera

  Siis oot niin kaunis näissä mahtavissa kuvissa<3 😀

   0
 • Kata

  Aivan ihana look ja kylläpä oli loistava kameravalinta täytyy sanoa;)

   0
 • Kristiina

  Toi takki on kyllä tosi kaunis ja muutenkin kivoja kuvia! 🙂

   0
 • Patricia Ström

  Näytät tosi hyvältä! Tätä postausta katellen muistin just että mun siskolla on toi takki 😀 murr! Eipä oo palauttanut 😀

   0
 • Todella upea asu jälleen kerran ♥ Itsellä on tuo sama, että yritän pitää mahdollisimman ohkasia takkeja, että pakkasten iskiessä ne paksut takit tuntuvat lämpimämmiltä 😀

   0
 • inka nitta

  Tottakai nää on mahtavia, kun on mahtava kuvaaja<3 😉

   0
 • inka nitta

  Kiitos Ane! <3 Ja haha onneks joku on samanlainen tässä kun mä 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.