VALIKKO
20.6.2016 21:40

SMALL TALK

IMG_1052Kuvituksena yksi melkein unohtunut asu parinviikontakaa. Oi kuinka ihanan kirkas tuo punainen noissa kuvissa on. Tällähetkellä väri vaikuttaa enemmänkin tuon takana olevan aidan sävyä. Olisikohan kenties maskin hankinnan aika?

IMG_1067Me saavuttiin eilen poikaystävän kanssa mökiltä, jossa vietettiin aikaa perjantaista asti. Seura vaihteli koko viikonlopun ajan ja vettä tuli välillä kuin sanonko mistä, mutta ihanaa oli, vaikka vihaankin ötököitä kuollakseni. Ruoka tietenkin oli paras osuus. Kamera mulla oli mukana, mutta koko viikonlopun se valitettavasti pysyi hyvässä säilössä auton takapenkillä.  inkajuttuja-001Aurinko sais kyllä näyttäytyä taas pikkuhiljaa täälläkinpäin suomea. Onneks tälleviikolle ja juhannukselle on luvattu suht. hyvää säätä. Juhannus menee kylläkin kaupungissa, mutta eikai sitä aina tarvitse minnekkään lähteä. On tässä muutenkin tullut jo juhlittua muutamana viikonloppuna, joten jos nyt rauhottuis. 

Miten teillä meni viikonloppu ja millasia jussisuunnitelmia sieltä löytyy?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.