VALIKKO
15.12.2013 22:02

smile today, cry tomorrow

Tää blogi on tosiaan jääny vähän taka-alalle. Voi kumpa ois jo valosempaa ihan oikeesti!
Multa tosiaan vietiin kamerakin pois, joten mulla on taas vähän aikaa vaan tämä mun iphone 4s käytössä kuvia varten. Kun siis se järkkäri ei ole mun, vaan mun veljeni(ei biologinen veli, mut hoisi mua pienenä ja se on jääny vähänniinkun meiän perheenjäseneks.) ja hän tosiaan tarttee sitä nyt ja mulla ei oo minkäälaista tietoo, että millon saan sen takasin. Tosin ollaan äitin kanssa puhuttu, jos vaikka jotai kameraa katteltais mulle.
Toivottavasti teiän silmät kestää nyt vähän huonompi laatusempia kuvia!
kuva 4öö31-002  kuva 5
Veeran kanssa käytiin Kaffilassa tossa viimeviikolla juoruilemassa ja ihan suoraansanottuna ainakin latte oli ihan kuraa..   

Mun viikonloppu oli tosi ihana, meni melkein koko perjantai ja lauantai meinaan poikaystävän kanssa ja pakko sanoo, että tällähetkellä oon ihan hemmetin onnellinen. Haluisin muuten kysyy välillä teiltä lukijoilta jotain! Elikkä siis kuinka moni teistä seurustelee ja kauanko ootte seurustellu? 🙂 

Kommentit

 • veera

  hahaa, täällä seurustellaan ja kaks vuotta ja melkeinpä 6 kuukautta. 😀 (+vuoden säätö) (y)

   0
 • Janita

  minäminäminä ja vähä yli vuos 😉

   0
 • Riikka

  seurustellaaan ! 🙂 säätöä aluksi 9kk ja nyt 3kk seurustelua 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.