VALIKKO
2.4.2017 11:49

SNAPCHATIN KUULUMISET

Viimeaikoina oon ollut snapchatissa vähän laiska, mutta kyllä sinne aina epäsäännöllisen säännöllisesti tulee jotain päivitettyä. Snapissa kun omat tarinat pysyvät vain sen 24 tuntia, niin tykkään mä tallentaa aina my storyt puhelimeen. Tässä postauksessa siis hieman mun tallennettuja tarinoita!
alkuvuoden snapit21. Ihana A-J edelleen kisassa mukana, muistakaa äänestää numero 2! 2. Sokoksen yläkerran kahvilasta on tullut mun ja ystävien vakio tapaamispaikka. 3. Blogi-ilta oli erittäin onnistunut ja jatkossa järjestetään todellakin lisää! 4. Ehkä innostuttiin likaa letuista.. 5. Hallissa, kun runkosarja oli vielä käynnissä. 6. Käytiin Jyväskylässä järjestämässä ylläri synttärit ystävälle.
alkuvuoden snapit7. Ystävän kanssa juoruilua ja kaakaota kermavaahdolla. 8. Aamun työmatka. 9. Ehkä paras iltapala hetkeen. Muikkujen kuorrutuksen tein itse. 10. Ensimmäinen oma viherkasvi, saas nähä kauanko se on hengissä! 11. Naistenpäivän kukat ja suklaat. Ihana mies. 12. Työpäivän asua, hiljanen ilta.

Snapchatissä mut löytää nimellä iiingerr

Kommentit

 • Oi ihanan arkisia juttuja, mutta silti niin kauniita kuvia ♥ Ja nam, nyt mun tekisi mieli tehdä illaksi iso pino lettuja 😀

  ♥: Ane

   0
 • Patricia Ström

  Ooh vitsi et siitä on aikaa kun oon viimeeks juonu kaakaota kermavaahdolla! Pakko saada nyt 😀

   0
 • Noora

  Tykkään kanssa tallentaa kaikki snäpit jotta niitä voi katsoa tulevaisuudessakin 🙂 Kelpais nyt tommonen kaakao 😀

   0
 • inka nitta

  Jep, onhan nekin muistoja! 🙂 Nyt munkin tekee mieli tota kaakaota 😀 <3

   0
 • inka nitta

  Hei hyvä juttu että nämä on sun mieleen, jatkossa siis lisää tän tyyppisiä! 🙂

   0
 • inka nitta

  Oi että kiitos ihan älyttömästi ihanasta kommentista!<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.