VALIKKO
16.5.2017 21:34

SNAPIN PUOLELTA

Menneet snäppi postaukset löydät täältä. Ajattelin, että on taas aika jakaa snapchatin tapahtumia bloginkin puolelle, sillä eihän ne tarinat snapin puolellakaan säily yli vuorokautta.

Snapchat-0021. Emman kanssa kahvittelemassa ja sopimassa uusia kivoja juttuja. 2. Pääsiäisfiilistelyy. 3. Flashin tuijottelua. Olohuoneen uusien juttujen ihastelua. 4. Pitkästä aikaa selfiee ja vielä Helsingissä ollessani. 5. BID-päivä oli ihan super hauska! 6. Saijan ja Sagan kanssa herkuttelua Italossa.
Snapchat17. Suomenmestari 2017! Tapparan mestaruusjuhlat. 8. Haloo Helsinki oli kyllä loistava Pakkahuoneella. 9. Jospa se kesä pikkuhiljaa alkaisi pilkottamaan. Ainakaan ei enään lumisadetta kiitos! 10. Oi metrilakut on ihan parhaita. 11. Veeran kanssa kahvilla. 12. Päätettiin kokeilla Ideaparkin Foodparkkia ensimmäistä kertaa ja oli kyllä super hyvää!

Kommentit

 • Kata

  Todella kivoja snäppejä! Voisi utsekin suunnitella jonkin tällaisen, tosin käytön tosi vähä snäppiä niin kestää saada sitä kuvamatskua blogiin:')

   0
 • Elli

  Nää on aina niitä parhaita postauksia, tykkään tosi paljon lukee näitä 🙂 kivoja räpsyjä oot napannut!

   0
 • inka nitta

  Kiitos Kata! Hei ei haittaa yhtään, vaikka olis sit vanhaa kuvamatskua. Toteuta siis ihmeessä tämmönen 🙂

   0
 • homonukke

  Tämmöset postaukset on aina ihan parhaita 🙂 Kivoja kuvia oot räpsiny 🙂

   0
 • Todella mukava postaus ja sulla näyttää olleen kaikkea ihanaa lähiaikoina ♥ Meidänkin piti mennä tuonne mestaruusjuhliin, mutta autoa ei olisi varmaan saanut minnekkään parkkiin lähellekkään keskustaa 😀 Tuossa sun kuvassa kyllä näkee jo sen tunnelman sieltä todella hyvin 🙂

  ♥: Ane

   0
 • inka nitta

  Kiitos ja kiva, että tykkäsit tästä.<3 Meillä oli hei auto ihan Tammelassa ja siellä oli superisti tilaa vielä mestaruusjuhlien alettua. Tunnelma tuolla oli kyllä ihan loistava, mun edellisestä My day videosta saa vähän enemmän irti 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.