VALIKKO
1.4.2018 10:41

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ + SUKLAAMUNIEN ARVOSTELU VIDEO

hyvää pääsiäistä
suklaamunien arvostelu
Hauskaa pääsiäistä
Hyvää ensimmäistä pääsiäispäivää teille kaikille ihanille! Toivottavasti jo takana oleva pitkäperjantai ja lankalauantai oli rauhottava ja rentouttava. Itse olen viettänyt töissä jo takana olevat päivät ja tänään vuorossa myös minullakin hieman pääsiäisvapaata.

Pian ollaan lähdössä tosi pitkästä aikaan mummulaan poikaystävän ja Bamsen kanssa. Käydään vielä nappaamaan mun äitini mukaan matkaan. Ollaan myös koko talvi haaveiltu Näsijärvenjäästä, joten pyritään huomenna vielä ehtiä sinne lenkkeilemään Bamsen kanssa ja mahdollisesti ottamaan paljon kuvia! Totta kai aiotaan myös syödä tosi hyvin ja maistaa muutama suklaamunakin.

Suklaamunien arvostelu

Tein muuten pääsiäisen kunniaksi munien maisteluvideon yhdessä mun ystävän kanssa ja sitä pääset katsomaan tästä linkistä.

ps. Olethan muistanut tilata mun Youtube kanavan?

Kommentit

 • Oili-Maria

  Kinder on ehdottomasti paras, vaikkakin vähän turhan makea. Mutta monet muut maistuu jotenkin niin… miten sen sanois, ”halvalta”? 😀 Siis sellaselta joulukalenterisuklaalta mitä lapsena ainakin oli niissä kalentereissa.

   0
  • Inka Monola

   Yllätyin kuinka muiden valmistajien munat olivat parantuneet laadultaan, kuten kerroinkin tuossa videolla. Ei enään niin halvan makuisia kuin ennen 🙂

    0
 • tuulanneli

  Minulla jäivät tänä vuonna suklaamunat kauppaan!

  Joka tapauksessa minun suosikkini on aina Kinder!!!!

   0
  • Inka Monola

   Kinder on kyllä paras 🙂 Uudet töhnämunat on kyllä myös todella herkullisia 🙂

    0
 • Mari

  Tulee vähän myöhässä, mutta kivaa pääsiäistä! 😀 Kinderit on mun lemppareita aina olleet, siitä ei pääse mihinkään. Ruohomunat on ja hyviä.

   0
  • Inka Monola

   Toivottavasti sulla oli mukava pääsiäinen! 🙂 Kinder on kyllä ihan ykkönen pääsiäisherkuissa.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.