VALIKKO
17.9.2013 20:41

sun pitää kässää, sun pitää olla läsnä

IMG_5997IMG_6043yy71IMG_6067
Toista asupostausta perään, tykkäättekste enemmän asupostauksista vai noista missä on kaikenlaisia kuvia sekasin?

Elikkä tää päivä meni kotona nukkuen vähän univelkaa pois ja illalla sitten olin Janitankaa, joka tälle btw lähti ihan minuutti sitten täältä meiltä pois. Onneks tänään ei ollu koulussa mitään tärkeitä aineita, niin pystyin hyvin mielin jäämään nukkumaan ja sitäpaitsi olisin yksin joutunut siellä peeloilemaan, koska kaikki oli hakenu yömyynnistä GTA vitosen, joten ketään ei varmaa näkyny koulussa tänään… tahtoo kans!!!

Alimmassa kuvassa muuten uus farkkupaita minkä ostin tossa joku viikko tai kaks sitten, kun oli alennuksessa 15e.

Nyt mun on pakko lopettaa tää kirjottaminen, koska aivot ei oikeesti vaan kykene yhteistyöhön mun kanssa. Meen tekee vähän jotain iltapalaa ja loppuillan tuijottelen telkkua!

Kommentit

 • Anonyymi

  ny ku olet värjänny hiukses noi tummiks ni kannattaa meikata enemä varsinki silmii ni et näytä nii "kippeelt":) mut nätti kyl olet :))

   0
 • inka

  juu, normistihan oon piirtäny rajaukset, mutta oon aina unohtanu ostaa uuden rajaustussin! 😀 kiitos!:)

   0
 • Emilia Liisa Maria

  Voi vitsi sulla on ihana blogi ! Liityin heti lukijaksi <3
  Pakko kysyä vielä, et miten saisin ton mun blogin ''bannerin'' mis lukee toi emilia liisa maria nii tollee niinku sulla. Että tää koko sivu on valkonen koska nyt ku oon ite lisänny tohon ton kuvan nii se on ihan erivärinen ku mun sivu:D jos tajusit

  <3:lla emilia

  http://emilialiiisamaria.blogspot.fi/

   0
 • inka

  Kiitos paljon!♥ Lisäsin ton bannerin flickrin kautta tänne, eli siis siitä anna kuvan osoite jutusta, toivottavasti tajusit!:D

   0
 • inka

  no siis meet ihan normaalisti siihen missä vaihat bannerin ja siinä on ne vaihtoehdot et kuva koneelta tai netistä url osoite nii laitat siihen vaan sen kuvan osotteen. ite siis lataan kaikki kuvat flickriin, mutta se on ihan sama mitä kuvapalveluu käytät:)

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.