VALIKKO
28.9.2014 00:57

syksyistä asua ja kuulumisia

yy11
inkablogiiiiiiiiiiii 082
Ohhoh melkeimpä kymmenen päivää viime postauksesta. Kamalan kiire ollut lähiaikoina, itseasiassa jopa niin kiire etten ees ite ole tajunnut. Kyllä mulla aikaa varmaan olis tälle blogillekkin riittänyt ja ehkä kuvailullekkin, mutta sen pienen vapaa-ajan aikana ei blogi oo ensimmäisenä ollut mielessä, vaikka tää tärkee osa mun elämää onkin.
inkablogiiiiiiiiiiii 054inkablogiiiiiiiiiiii 015
 Tosiaan… Koulu on ollut nyt aika raskasta pitkien päivien takia ja mulla on ollu kauhee ressaus työharjottelusta mikä alkaa ens jaksossa. Mä en millään meinannut löytää paikkaa, mutta nyt sekin on hoidettu ja tiedossa on niin mun paikka ja ah oon niin täpinöissäni!
Oon kans alottanut autokoulun vihdoista viimein ja maanantaista keskiviikkoon istun aina pari tuntia vielä lisää opiskelemassa itse koulun jälkeen. Viikonloppusin on nyt ollut kamalasti tekemistä, kuten toissaviikonloppuna mansecruisingit ja viimeviikonloppuna oltiin Jurvassa Botniaringillä päättämässä kausi driftingistä. Meiän osalta meni päin mäntyä vikat kisat, mutta yleisesti oli älyttömän hyvä kausi.
inkablogiiiiiiiiiiii 051inkablogiiiiiiiiiiii 067
Mun blogikin täytti tasan kaks vuotta 19pv. Hassua, että tääkin on ollut pystyssä jo niin kauan. Mä ajattelin tehdä oman postauksen blogin kaksvee synttäreiden kunniaks. Vähän puhua tästä blogista, että mitä mä haluan ja muutenkin millasta on ollut blogata. Muutama asia on pyörinyt päässä blogin mahdollisista muutoksista lähiaikoina. Lähiaikoina tiedossa pari postausta, millasia ei ennen tässä blogissa oo nähtykkään. 
inkablogiiiiiiiiiiii 045 Nyt mä meen peseen meikit pois ja tekeen muita iltahommia ja pysyn hereillä ainakin siihen asti että Joni tulee kotio. Paljon mukavampi mennä nukkuun murun kanssa. Itseasiassa jos mä oikein kuulin niin Sierra tais just tulla pihaan. 
Öitä kaikille ihanille lukijoilleni! pus

Kommentit

 • Jassu Tuomi

  Kiva asu joka on myös kivasti kuvattu 🙂 !
  jasnintuomi.blogspot.fi

   0
 • inka

  Kiitos, mä yritänkin vähän aina postailla asukuvat erilaisessa ympäristössä, että nää olis kivemman näkösiä 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.