VALIKKO
5.1.2018 18:00

SYNTTÄRIJUHLANI

inka21muffiniTäytin 21 vuotta joulukuun 25 päivä ja järjestin ystävien kesken omat synttärijuhlani 29 päivä joulukuuta, eli viime perjantaina. Tälläkertaa kutsuin juhliin vain tyttöjä ja semmosia ihmisiä joiden kanssa olen viimeaikoina viettänyt tiiviisti aikaa.
ilmapallottarjoilutValitsin synttäreiden teemaksi kimalluksen. Koristelut olivat mustaa, valkoista ja hopeaa. Glitteriä näkyi niin muffineissa kuin koristeviirissä. Itsehän en väritykseltä sopinut sitten itse teemaväreihin, mutta halusin vihdoinkin laittaa päälleni viime vuonna Sagalta saadun kultaisen paljettimekon.

puhallanglitter viiriKutsuin tytöt meille seiskan aikoihin ja olin iloinen ja yllättynyt, että moni oli panostanut teemaan ja kaikilta löytyi jotain glitteriä, jos ei vaatteista niin sitten meikistä. Kuunneltiin musiikkia, juotiin, syötiin ja mun ystävät tutustui toisiinsa. Jatkettiin myöhemmin vielä lähes kaikki Tampereen yöhön.

21inka

Mulla oli ihan super hauskaa ja sain tytöiltä vielä niin kivoja synttärilahjojakin! Kauheen harvoin enään tulee järjestettyä mitään, mutta ehdottomasti täytyy useammin pitää esimerkiksi vain illanistujaisia muutaman kaverin kanssa.

Kommentit

 • EMMI-STINA

  Erittäin, erittäin myöhästyneet synttärionnittelut minulta! Näytät aivan kuin prinsessalta, tuo paljettimekko sopii sulle kuin nenä päähän ♥ 🙂

  Kiva kuulla, että juhlat olivat onnistuneet! Olisi kivaa jos itselläkin olisi enemmän aikaa järjestää joitain illanistujaisia tai ihan vaikka vain pelkkiä tyttöjen iltoja hyvän ruuan, musiikin ja pienten juominkien merkeissä.

   0
 • Niina

  Ihanan kuuloiset synttärit sulla on ollut! 🙂 Oot tosi nättinä, tuo mekko sopii sulle hyvin :)<3

   0
 • jennakaroliina

  Hyvää synttäriä näin jälkikäteen 🙂 magee toi paljettimekko ja näytät tosi kauniilta siinä 🙂

   0
 • inka nitta

  Kiitos todella paljon. Paljettimekko on kyllä ihana kieltämättä <3

   0
 • inka nitta

  Voi että kiitos ihan super paljon. Tää kommentti sai mut kyllä todella hyvälle tuulelle.<3

  Joo olis kyllä ihanaa, jos vaikka ees kerran parissa kuussa ehtisi järjestämään jotain pieniä illanistujaisia läheisimpien ystävien parissa 🙂

   0
 • Janina

  Ihana mekko! Ja hyvää syntymäpäivää näin pari päivää myöhässä! 🙂

   0
 • ELLI

  Toi mekko on kyllä aivan ihana!<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.