VALIKKO
19.11.2015 08:46

tältä näytän kotona

IMG_8704IMG_8707IMG_8689 T-paita – Defshop (saatu) täältä

Mun piti postata tämä jo eilen tai oikeastaan jo pari päivää sitten, mutta oon ollut taas mukamas niin kiireinen. Alkuviikko meni kirppispöydän kanssa ja nyt mä vaan oon nukkunut pitkään ja vaan ollut tekemättä mitään aamuisin. Koneenkin oon vaan avannut Tapparan pelien aikaan ja illalla, kun ollaan ruvettu tuijottamaan Dexteriä Netflixistä.
Mulla on kerääntynyt nyt ihan hirveesti postauksia mitä multa on toivottu ja kyselty ja kaikkee mitä mun on itse ollut suunnitelmissa toteuttaa. Ärsyttää, kun näin käynyt. Muutamatkin on sellasia mitkä ei enään niin ajankohtasia oikeestaan ookkaan. Tänään kuitenkin ajattelin kuvata yhden videon, kun niitä videoita on paljon kyselty ja vielä liittyen mun meikkaamiseen ja siitäkin on postauksia kyselty. Saa kuitenkin nähä tuleeko siitä videosta mitään, haha.
Yks idea on myös sellanen, että voisin mun iltajuttuja vähän kuvailla teille ja se tulikin tästä postauksesta mieleen, koska kuvissa mulla on päällä mulle tyypillinen kotiasu. Oon tosi mukavuuden halunen ja en oikeestaan koskaan oo kotona farkuissa tai kireissä vaatteissa. Ensimmäisenä aina kun tulen kotiin, mä heitän farkut nurkkaan ja vaihdan höntsyt jalkaan villasukkien kera. Mulla on myös miljoonat eri kotipaidat, haha!
Ja tälleen btw! Käyttääkö kukaan teistä Periscopee? Musta ihan huippu sovellus ja itsehän löydyn sieltä kanssa ja nimellä Inkanitta. Aattelin kans ruveta pitään livelähetyksiä jossakin kohtaa, jos seuraajia tulee enemmän sielä.

Kommentit

 • Anonyymi

  Onko sulla taas joku uusi poikaystävä? Meinaa kommentissa minkä oot jättäny toiseen blogii saa semmoisen kuvan. Aikas nopeaa toimintaa.

   0
 • Janina U

  Onhan siitä jo aikaa kun Inka erosi 🙂 Toiset ne pääsee nopeammin yli kun toiset, sitäpaitsi eiköhän se oo täysin Inkan oma asia.

   0
 • inka

  Ennyt sanoisi, että mulla ihan uus seurustelusuhde olis, mut oon kyllä jonkin aikaa hengaillu yhen äijän kanssa tässä. Ja onhan siitä jo lähemmäks puolivuotta, kun Jonin kanssa ollaan erottu. Suhdekkaan ei kuitenkaan mitenkään niin pitkä ollu ja siinä kävi vähän miten kävi.

  Eikä sillekkään mitään voi, kun osuu sellanen kohalle yhtäkkiä joka tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, et enmä tässä mitään suhdetta ollu ettinytkään ja oli tarkotus kyllä viettää aikaa vähän pitempään ilman miehiä, mut tällästä tää ny on.

  Nuorena ny täytyy kokeee enemmänki ku yks mies. Eipä tässä muutenkaa mitää kamalan vakavaa oo menossa, kunha tutkitaan toistemme napoja.

   0
 • Anonyymi

  Jaa että muka tollasilla sotamaalauksilla oot kotna 😀 Joopajoo

   0
 • inka

  Ei puhuttukkaan naamasta vaan vaatteista… Nää kuvat on otettu päivällä kun on ollu vähän muutakin

   0
 • Saijis

  Juuri tuollaiset rennot vaatteet on kotona parhaita <3 Mäki oon just alkanut opettelemaan Periscopen käyttöä 🙂

   0
 • inka

  Jep niin on! Kotona on kauheeta olla kireissä vaatteissa 😀 Joo aloinkin seuraamaan sua sielä♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.