VALIKKO
5.4.2017 08:48

TAMPEREEN SUPERPARK + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla superpark tampere
Mä sain hauskan mahdollisuuden Offerillalta käydä katsastamassa Tampereen Särkänniemen suht. uuden Superparkin. Nappasin mun ystävän mukaan ja lähdettiin kohti Superparkkia. Kumpikaan meistä ei ollut aikaisemmin käyty kyseisessä sisäaktiviteettipuistossa, joten odotuksia ei oikeastaan ollut. Oli hienoa myös se, että alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi ja paikka on auki jokapäivä 11-20! superparkin pukeutuminenSisällä saatiin rannekkeet, joilla saatiin tavarakaapit auki sekä päästiin kulkemaan alueella edestakaisin. Mä puin päälleni rennosti hieman urheiluvaatetta ja niimpä näytti olevan suurimmalla osalla muistakin rennompaa päällä. Tosin kyllä siellä muutamia farkkujakin näki aikuisilla sekä nuoremmillakin. Urheiluvaatteet olivat kyllä hyvä ratkaisu, sillä kyllä mulla oikein hiki tuli.trampatAlue on todella iso ja kerroksia löytyy muutama. Alkuun täytyi kiertää lähes koko puisto, sillä ensin näytti siltä, että meitä varten ei olisi mitään. Trampoliinit ja vaahtomuovialtaat on ihan hauskoja, mutta ei meitä varten. Alueelta löytyi myös rentoutumisalue, jossa lattiana oli vaahtomuvipatja ja ylhäältä näki kivasti Superparkkia. superparkin aktiviteetitTottakai suurimmaksi osaksi paikka on ala-aste ja ja yläaste ikäisille, mutta myös ihan pienille lapsille sekä meille vanhemmille ja aikuisillekkin löytyy paljon tekemistä. Esimerkiksi polkuautoradalta löytyi erikokoisia polkuautoja, joten myös me päästiin polkemaan niillä.
Parkista löytyi hauska Game Arena, josta löytyi pesäpalloa, puttauskilpailua, lämäri peliä sekä esimerkiksi frisbeegolffia. Kyseiseltä alueelta löytyi myös mun ja ystävän suosikki eli futispeli, jossa täytyi kerätä minuutissa potkimalla mahdollisimman paljon pisteitä. Paljon löytyi leikkimielisiä kilpailuja, joita pystyi myös pelata yhdessä ilman kisaamista. Puistosta löytyi myös nostalgiaa herättävä tanssipeli sekä skeittirampit ja seinäkiipeily!
superparkTeidän iloksenne sain myös arpoa lahjakortin Tampereen Superparkkiin sinulle ja ystävällesi!
Arvontaan osallistuaksesi tilaa Offerillan uutiskirje tästä ja kommentoi blogin kommenttikenttään toimiva sähköpostiosotteesi. Arvonta päättyy jo tämän viikon perjantaina 7.4 kello 22.00. Siihen asti onnea arvontaan!
Halutessasi voit myös ostaa Offerillan kautta tästä linkistä halvemmalla liput Särkänniemen Superparkkiin.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.