VALIKKO
10.4.2017 19:56

TB MY STYLE – HUHTIKUU

Olen viimeaikoina selaillut vanhoja blogitekstejä ja oman tyylini kehitystä niin kirjottaessa, kuvaamisessa ja pukeutumisessa. Nauranut olen kyllä vedet silmissä, sillä onhan tämä koko blogikulttuuri muuttunut ihan hirveesti!

Sitten Saijan blogista sainkin idean, että voisimpa myös toteuttaa Throwback style postauksia ja tadaa tässä tulee ensimmäinen!

2013 huhtikuu2013 Oon jopa yllättynyt tästä asusta, sillä värit sopii yhteen ja asu on yllättävän raikas. Tuolloin oli tosi kova juttu se, että ranteet oli täynnä mahdollisimman monia nomination koruja ja sitten nuo H&M pitkävartiset kangaskengät, joissa oli sivuilla vetoketjut. Samoja sävyjä voisin edelleen yhdistää!
2014 huhtikuu2014 Ainut asukuva mitä vuoden 2014 huhtikuusta multa löytyi. Aika perus asu ja jatkaa samaa linjaa tuon edellisvuoden kanssa, eli mitään kamalaa muutosta ei edes tapahtunut vuodessa hah. Toi nahkatakki oli ihan superkiva, mutta mä hukkasin sen melkein heti, kun sen sain…
2015 huhtikuu2015 Hui kamala mikä asu. Muistan. että tällöin yritin ihan liikaa pukeutumisessa ja noi yhdistelmät näytti siks just tolta. Asun kengät, takki ja laukku löytyy multa edelleen ja varsinkin kengät on edelleen kovassa käytössä.
2016 huhtikuu2016 Viimevuoden asu on tosi lähellä nykyistä tyyliä. Rentoa ja naisellisuutta samassa paketissa. Oikeastaan erona nykyiseen on ehkä tuo jakku, sillä en koskaan niitä oppinut käyttämään, vaikka yritin.. huhtikuu172017 Ja tässä sitten asua muutaman päivän takaa. Huomaa kyllä, että tyyli on kokoajan muuttunut hieman naisellisempaan suuntaan.

Kommentit

 • Sini

  Tää oli tosi kiva postaus! 🙂

   0
 • Sirpale

  Ihanasti huomaa just, kuinka sanoitkin, että tyylisi on muuttunut naisellisempaan! Sulle passaa muuten toi takki ihan älyttömän hyvin!

   0
 • inka nitta

  Joo tommosesta teinimäisyydestä naiselliseenhan se on muuttunut! Kiitos paljon 🙂

   0
 • Kata

  Todella hauska postaus! 8) Ei huono idea tämmönen. Mustakin on hauska selailla menneitä pousteja välillä ja katsella kuinka kehittyy puketumisessa, kuvailussa ja kirjoittamisessa! 🙂

   0
 • emmavilhelmiina

  Kuinka paljon sun tyyli onkaan muuttunu, parempaan suuntaan mennään 🙂 punaset hiuksetkin sopii sulle ehdottomasti parhaiten :)!

   0
 • ☆Saga☆

  Toi 2013 ja tää uusin on omat lempparit! Tosin noi kaikki on musta tosi kivannäkösiä! 😀

   0
 • inka nitta

  Tää postaus idea on kyllä super hauska ja siksi nappasinkin tän Saijalta! Ja niimpä, on oikeesti kiva seurata omaa kehitystä 🙂

   0
 • inka nitta

  Kiitos kovasti aivan ihanasta kommentista! Superkiva kuulla, että oot tota mieltä mun nykysestä tyylistä ja hiuksista 🙂

   0
 • Johanna

  Uusin on paras, pakko kysyä mistä toi takki on? 🙂

  Tosi kiva tällanen tb-postaus!

   0
  • inka nitta

   Vero Modasta! Kiitos paljon ja kiva, että oot tota mieltä<3

    0
 • inka nitta

  Ihanaa, että tykkäät! Ja trendit muuttuu jatkuvasti 😀

   0
 • Niina

  Sulla on mun mielestä todella kiva tyyli! 🙂 Eikä tuo 2015 vuodenkaan asu mitenkää paha ole! 2016 ja 2017 asut ovat kyllä kivoimmat <3

   0
 • inka nitta

  Voi kiitos paljon Niina! Mua jotenkin kammotuttaa tuo 2015, mutta ehkäpä se on just se, kun tiedän itse kuinka kovasti yritin. Omat suosikit on kans noi uusimmat <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.