VALIKKO
15.6.2017 14:34

TB MY STYLE – KESÄKUU

Ihanaa torstaita! Jatkoa tälle tb my style postaussarjalle ja tälläkertaa vuorossa kesäkuun asut. Löydät muuten kaikki samantyyppiset postaukset tb style tagin alta.
kesäkuu20132013 Apua mikä tää asu on? Kuvauspaikkakin on niin mahtava! 😀 Muistatteko noi 20 euroa maksavat Ginatricotin farkut, joita porukka hamstrasi. Muistan kans, että noissa ei koskaan pysyny vetskari kiinni.. Onnekseni en omista enään mitään tästä asusta.
kesäkuu20142014 Tää asu on lähes identtinen edellisen kanssa eli ei mitään kauheeta muutosta pukeutumisen suhteen vuodessa. Muistan tän viikonlopun kun vuokrattiin ystäväporukalla Sappeesta mökki. Tästäkään asusta en omista enään mitään.
kesäkuu20152015 Huhhuh mikä ero vuoden 2014 kuvaan. 2015 muutenkin aloin miettimään hieman noita kuvaustaustojakin. Tän asun voisin pukea edelleen päälleni ja oikeastaan tuosta asusta löytyy vielä kaikki mun vaatekaapista.
kesäkuu20162016 Nää kuvat on ehdottomasti mun lemppareita edelleen. Tykkään ihan hurjasti tuosta mekosta ja kuvaspaikkana tuo toimi niin hyvin asulle! Mekko löytyy edelleen.
kesäkuu20172017 Ja sitten uusin tulokas, joka napattiin itseasissa ihan tälläviikolla. Melko pelkistetty ja yksinkertainen, mutta paljon mun makuun. Huomaa, että raita ei oo hävinnyt lemppareiden joukosta. Tennarit kesäisin tosin on siirtynyt enemmänkin noihin ballerinoihin.

Mikäs näistä asuista on sun suosikki?

Kommentit

 • Niina

  Tuo vuoden 2o16 kuva on kyllä todella kaunis! <3 Sekä tuo kuvauspaikka tosi onnistunut 🙂 Mä tykkään myös kovasti raitakuosista, se on vaan niin kiva!

   0
  • inka nitta

   Kuvauspaikka ja asu kyllä sopivat ihan todella hyvin yhteen! Kiitos paljon Niina <3

    0
 • Milja

  Kaks viimesintä vuotta on suosikkeja!

   0
 • Kata

  Ihania ja 2015-2017 ovat mun lempparit;) Kyllä sitä itsekin saa kauhistella omia asujaan vuosien takaa:D

   0
  • inka nitta

   Jee säkin löysit lempparit näistä! Jep noi omat asut on kyllä ihan kamalaa katseltavaa välillä 😀

    0
 • inka nitta

  Oi kiva, kun löysit suosikit! Joo se aika oli kyllä priimaa pukeutumisen kanssa :DDD

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.