VALIKKO
9.5.2017 13:25

TB MY STYLE – TOUKOKUU

Viime kuussa julkaisin ensimmäisen tb style postauksen ja sitä oli niin hauska toteuttaa, että todellakin jatkan tätä postaus sarjaa! Tässä tulee siis toinen osa ja toukokuun asut.

toukokuu20132013 Apua muistatteko noi farkkulegginsit, joita oli monissa eri väreissä? Solmupaidat oli myös tosi kovaa huutoa ja tuo ristipaita oli ehdottomasti mun suosikkitoppi. Mitään tän asun vaatteista/asusteista en enään omista ja ihan hyvä vaan.
toukokuu20142014 vuoden toukokuun ainut asukuva on tämä äitienpäivä asu peilin kautta. Asusta ainoastaan Guessin kello on mulla vielä olemassa. Asussa ei kuitenkaan mitään moittimista ole, sillä voisin kuvitella pukevani samantyyppistä edelleen.
toukokuu20152015 Tää asu on kyllä jo ihan kiva ja lähellä nykyistä tyyliä. T-paita, laukku ja neuletakki löytyvät edelleen ja ovatkin olleet kovassa käytössä. Mä ehkä nykypäivänä vaihtaisin housut tiukempiin ja paidan erilaiseksi tässä asussa.
toukokuu20162016 Ai että mä edelleen rakastan tätä viime vuoden asua. Tässähän on käytössä juurikin tuo vuoden 2015 asussa esiintynyt neuletakki. Voisin käyttää tätä asua ihan juurikin näin. Kiinnitin myös huomiota juurikin tuohon aurinkoon ja lämpöön. Olispa nyt yhtä lämmin kun viime vuonna tähän aikaan!
tbstylehuhtikuu172017 Ja tässä viikonlopun asua! Lähiaikoina tulossa parempaa postausta kyseisestä asusta.

Omat suosikit on tämä uusin ja viime vuoden asu. Löytyykö sulle suosikkia?

Kommentit

 • Patricia Ström

  Ihana tuo eka 😀 Mä kanssa käyttelin noita farkkulegginsejä ahkerasti aikoinaan 😀

   0
 • inka nitta

  Joo hah niitä kyllä näkyi sillon milloin missäkin ja kaupat oli pullollaan eri värejä ja malleja. Kaverille oltiin ihan kateellisina, jos sen farkku leggareissa oli tyyliin taskut :Dd

   0
 • Maru

  Tosi kiva postaussarja! Tuo tämän vuoden asu on ehdottomasti kivoin! Tykkään myös 2015 asusta 🙂

   0
 • Niina

  Kaikki todella kivoja asuja! Nuo ensimmäisen asun kuvat ovat niin sulosia 🙂 Ja tuo uusin asu on tosi tyylikäs <3:)

   0
 • Oi kuinka ihana asu tuo viimeinen on ♥ Innolla oottelen siitä postausta 🙂 Toinen lemppari näistä oli tuo 2015, sillä se on kauniin yksinkertainen ja rento. Todella mukava postaussarja ehdottomasti 🙂

  ♥: Ane

   0
 • Saijis

  Haha mullakin on ollut tuollainen ekassa kuvassa näkyvä paita 😀 Ihana postaus ja lemppari on viimeisin <3

   0
 • Sofia

  Ihana postaus 🙂 Tän vuoden asu on mun lemppari <3

   0
 • EMMI-STINA

  Mä tykkään tuosta vuoden 2015 sekä tämän vuoden asusta kaikista eniten! Molemmat ovat hienoja ja klassisia. Viimeisimmässä asussa tykkään tuosta vaaleasta (vai onko se kenties valkoinen? Mun silmä hämää!) takki! 🙂

   0
 • Kata

  Ihana tuo vuoden 2015 asukokonaisuus! Eniten iskee tuo ihan tuorein, hha:D Näitä throwback tyylejä on tosi kiva katsella! Pitäis itsekin toteutella pian taas "pukisinko enää päälleni"-postauksia vuodelta 2015 kun niistä vuoden 2014 postauksista tykättiin kovasti kun niitä julkaisin viime vuonna:)

   0
 • inka nitta

  Mä kans tykkään uusimmasta eniten! Nää on kyllä hauskoja postauksia lukea muiltakin. Joo hei muistankin sen sun pukisinko enään päälleni postauksen ja se oli kyllä super kiva 🙂

   0
 • inka nitta

  Kiitos paljon! Mun suosikki myös tämä uusin. Takki on luonnonvalkoinen 🙂

   0
 • inka nitta

  Ei vitsit niin onkin ollut, muistan! 😀 Sultahan tää idea on lähtenyt, kiitos <3

   0
 • inka nitta

  Oi ihana kuulla, että oikein jo odotat postausta asusta. <3 Kiitos paljon 🙂

   0
 • inka nitta

  Ihanaa, että tää postaussarja on saanut näin hyvän vastaanoton! Mun mielestä myös tämän vuoden on kivoin 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.