VALIKKO
10.9.2018 11:53

TED BAKER LAATTALANSEERAUS – NIGHT ON THE TILES

ted baker london
Viime torstaina vietin ihanaa iltaa Tampereen uudella Värisilmä Showroomilla Ellin ja Emilian kanssa. Illan tarkoituksena oli Ted Baker Londonin oma laattalanseeraus. Ted Baker on ollut mulle tuttu merkki jo laukkujen kautta kauan ja brändin laukku on ollut kauan haaveissa. Se, että Ted Baker lanseeraa oman laattamalliston, tuli ehkä hieman yllätyksenä, tosin positiivisena sellaisena!
ted baker värisilmä
ted baker laattalanseeraus

Tampereen Värisilmä Showroom oli todella viihtyisä, henkilökunta oli mukavaa ja he olivat selvästi panostaneet iltaan. Paikanpäällä aloitettiin alkumaljalla ja tervetulopuheella, jonka jälkeen Värisilmän henkilökunta kertoi Ted Bakerin uusista laatoista. Illan aikana syötiin myös hyviä tarjoiltavia ja seurusteltiin bloggaajien kanssa.
ted baker laatat
ted baker laattalanseeraus
Ted Bakerin laatoista löytyi paljon ihania kuvioita ja neutraaleja värejä. Ulkonäöllisesti tykkäsin kyllä kaikista, mutta ylivoimasesti suosikiksi nousi jo ensimmäisessäkin kuvassa näkyvä Paradise-laatta. Meillä toivottavasti on pian oman asunnon osto edessä ja sinne haluaisinkin kylpyhuoneeseen tällä hetkellä juurikin tuolla Paradise-laatalla tehosteseinän. Laatoista voit lukea lisää täältä.
ted baker blogi-ilta

Kokonaisuudessaan Ted Baker laattanlanseeraus ilta oli hyvin onnistunut. Kiitos Värisilmä Tampere, kun sain osallistua kivaan iltaan! Saatiin lopuksi vielä kaikki pienet Goodiebagit mukaan ja voitinpas vielä arvonnassa itselleni Ted Bakerin suloisen Bostoninterrieri lompakon.


Näistä saatat myös pitää:

TUTUSTUMASSA VERKKOKAUPPAKESKUS STOORLAAN

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

PORIN ASUNTOMESSUT 2018

Kommentit

 • Viivi Nurminen

  En tiennytkään, että Ted Baker tekee laattoja! Kuosit on ainakin laatoissa todella ihania ja voisin itsekkin ajatella laittavani tollaiset esimerkiks lattiaan 🙂

   0
  • Inka Monola

   Minullekkin tuli laatat tutuksi vasta lanseeraustilaisuuden myötä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.