VALIKKO
1.6.2018 13:20

TESTISSÄ KOCOSTAR

testissä kocostar
Kocostar on Korealainen kosmetiikkamerkki, joka on hypännyt pinnalle kun suomeen on rantautunut k-kosmetiikka villitys. Kocostar on tunnettu sen luovista pakkauksista ja hauskoista tuotteista. Hinta-laatusuhde täsmää niin kuin yleensäkkin Korealaisessa kosmetiikassa. Tunnetuin Kocostarin tuote on Slice Maskit, jotka siis ovat kangasnaamioita, mutta ”paloteltuina” eli esimerkiksi pakkauksesta löytyy monta pientä appelsiinin palaa, jotka sitten ympäriinsä levitellään kasvoille tai esimerkiksi säärille tuomaan extra kosteutusta.

Pitkään olen jo halunnut Kocostar merkkiä kokeilla ja vihdoin muutama viikko sitten Sokoksella ollessani ostin kaksi Kocostarin suosittua hydrogeelimaskia testiin.
lip mask mint
Tämän hydrogeelinaamion luvataan kosteuttavan huulia tehokkaasti. Piparmintun lehdistä uutettu vesi kosteuttaa, virkistää ja rauhottaa. Vihreä tee uute uudistaa ja pehmeentää huulten aluetta. Tätä suositellaan käyttämään etenkin talvella ja rohtuneille huulille.
testissä kocostar lip mint
Tältä näytti molemmat tuotteet, kun pakkauksen avaa. Muovi otetaan vielä pois ja geelinaamio laitetaan iholle. Huulilla tämä oli vähän hassun tuntuinen ja kuminen. Pidin huulimaskia noin. 10 minuuttia ja pakko sanoa, että kosteutuksen ja virkistyksen todellakin huomasi. Itse käytän paljon mattahuulilakkoja, joten huuleni kuivuvat vähän väkisin. Ehdottomasti täytyy ostaa näitä jatkossakin, kun haluan tehokosteutuksen huulilleni.
testissä kocostar princess eye
Tässä nyt nämä kultaiset Princess eye patchit silmänalusilla. Näiden luvataan kosteuttavan, kirkastavan ja raikastavan silmänypärysaluetta. Hydrogeelin ansiosta tämä tuote lukitsee kosteuden iholle ja näin pitää ihon kimmoisana ja heleänä.

Pidin näitä silmien alla noin. 15 minuuttia ja olo oli todella raikas sen jälkeen. Eye patchit tosissaan laskivat turvotusta ja silmänympärysalueen iho oli paljon pehmeämpi. Vahva suositus tälle!
princess eye patch
Kokonaisuudessaan olin kyllä tyytyväinen. Maskit pysyi iholla hyvin ja niitä ei tarvinnut korjailla 15 minuutin aikana. Olin saanut youtubevideoista ja muilta vaikuttajilta kuvan, että nämä eivät pysy hyvin ja se 15 minuuttia pitäisi maata paikallaan, mutta itse ainakin vietin ajan tietokoneella istuma-asennossa. Hintaa näillä oli Sokoksella hieman alta 3 euroa. Sanoisin, että todella normaali hinta Korealaiselle kosmetiikalle. Kocostar ehdottomasti jäi kiinnostamaan ja tulevaisuudessa tulen ostamaan kyseisen merkin muitakin tuotteita.


Näistä voisit myös pitää:

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

KEVYT, MUTTA NÄYTTÄVÄ PIKAMEIKKI

KOREALAISTA KOSMETIIKKAA

Kommentit

 • Ane

  Oi vitsit, jos nuo toimii hyvin ♥ Oon useesti miettinyt kanssa joidenkin tuollaisten maskien ostamista, mutta kun koskaan ei ole takuita niiden toimivuudesta 😀

   0
  • Inka Monola

   Kyllä nuo tosiaankin ainakin kosteuttaa super hyvin! Suosittelen ostamaan testiin 🙂

    0
 • Elli Leppiniemi

  Ooo näitä mäkin oon halunnut testata jo pitkään! Ja myös niitä Slice Maskeja. Mulle tulis tosi tarpeeseen toi huulimaski, kun mulla on rohtuneet huulet lähes ympäri vuoden 😀

   0
  • Inka Monola

   Mäkin vihdoista viimein otin itteeni niskasta kiinni ja ostin nämä testiin! Huulimaskia käyttöön vaan 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.