VALIKKO
28.7.2016 12:41

THROWBACK APRIL: MYDAY

Tällänen video löyty puhelimen syövereistä ja tämä oli tarkoitus julkaista ihan ajallaan, mutta näköjään vähän unohtui. No, mutta eiksniin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Tästä videosta on kuitenkin aika paljon muuttunut. Asunnossa paljon uutta, hiustenväri muuttunut ja oon alkanut löytää taas enemmän omaa tyyliäni ja onhan mun meikkaaminenkin kehittynyt!

Mielipidettä mun mydaysta ja oisko kiinnostusta nähdä videoita jatkossakin ja millaista? Ja ihanat hei, kertokaa kuinka saan tuon alotuskuvan erilaiseksi kuvaksi esim koneelta valittuun?

Kommentit

 • inka

  Hha no hyvä, että oli hyvä video! Siis ei saanut kiinni, liikennevaloissa kun käännyttiin jatkoi hän suoraan ja näytti keskisormea 😀

   0
 • inka

  Oi ihanaa, että oot tykännyt! Täytyy kyllä joo miettiä, jos joku päivä tälläisen taas kuvaisi.

  Kiitos paljon avusta<3

   0
 • Noora Porkka

  Aivan ihana blogi sulla! Tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta, ja muutenkin kirjoitat tosi kivalla tyylillä, sekä tää video oli tosi kivaa katsottavaa. Liityin lukijaksi ja ehdottomasti jään seurailemaan! ♥

  https://nnooras.blogspot.fi/

   0
 • Jeannays

  Jee vihdoinkin tällästä videoo sulta Inkeri! :)<3

   0
 • inka

  Haha joo kesti vaan vähä julkasta tää!<3

   0
 • inka

  Voi kiitos mitä ihania kehuja! Tervetuloa seurailemaan<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.