VALIKKO
2.1.2014 18:46

uudenvuoden aatto

Mun uudenvuoden aatto oli ihan mahtava. Uuttavuotta oltiin suunniteltu jo pitkään ja nää suunnitelmat ehti vaihtuu tosi moneen kertaan. Vasta paripäivää ennen tiesin, että mihin meen ja kenenkanssa, kun tuntu että tänä vuonna mua oltais pyydetty niin moneen paikkaan samaanaikaan!

Oltiin siis pienellä alle 10 hengen porukalla Janitan poikaystävällä juhlistamassa tätä vuoden vaihtumista. Oon miettiny et juhlitaanks oikeesti sitä sillee et heihei vanha vuosi vai sitä tulevaa vuotta, ku sehä vois olla ihan kumpivaan? 😀 

Kaikki ihmiset oli mulle tuttuja, mut yhteen ihanaan tytsyyn tutustuin paremmin ja jos luet tätä niin tiiät ketä tarkotan! Oli ihan mahtava porukka ja muutenkin ihan älyttömän kiva ilta!

Viimesetkin ihmiset lähti siinä viiden aikoihin, kun Janita ja Henkka meni untenmaille, mut mä jäin hetkeks sinne nukkuun ja puol seiskan aikoihin Vili ja Juho tuli hakeen mut Juholle ja seuraavana päivänä herättiin vasta vartin yli seittemän illalla, huomas siis, että oli juhlittu ja ilta menny vähän pitkäks.

Kuvia otettiin ihan liian vähän ja tosta mun asusta olisin halunnut saada vähän parempaa kuvaa, mutta käyhän se näinkin! Älyttömän kivaa siis oli ja mahdollisimman pian uudestaan juhlimista ton porukan kanssa!

Miten teillä meni uudenvuoden aatto, otitteko rauhassa kotona vai olitteko kentien juhlistamassa jossain? 🙂

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.