VALIKKO
2.12.2015 19:27

vadelmainen marjapiirakka

IMG_8943Mulla on muutaman kerran ollut snapchatissä kuvia marjapiirakasta ja silloin tällöin on siitä kyseltykkin, että miten teet sen ja voitko tehdä blogiin joskus reseptiä yms.. Mä oon tehnyt ihan älyttömän pitkään tällä samalla reseptillä, tosin täyte muuttuu melkein joka kerta, mutta kuitenkin. Joten mä ajattelin, että vosinhan tästä reseptin tehdäkkin, jos vaikka joku tästä hyötyisi, hah! Perus marjapiirakka kuitenkin on kyseessä.
IMG_8938Okei aloitetaan siitä mitä tarvitaan!
Pohja:
150g voita/margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl venhäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl maustettua rahkaa tai kermaviiliä
1 muna 
3/4 dl sokeria
marjoja, itse käytin vadelmia ja mustaviinimarjoja tässä
IMG_8940 Sulata ensin voi, jonka jälkeen lisää sokeri ja sekoita ne keskenään. Tämän jälkeen lisää muna ja sen perässä jauhot ja sekoita ne hyvin keskenään. Voitele piirakkavuoka ja lisää taikina tasaisesti siihen. Seuraavaksi tee täyte(sekoitat vain kaiken keskenään) ja lisää se marjojen kanssa pohjan päälle.
Paista 200 asteessa kiertoilmalla n. 15-20minuuttia. Tasalämmöllä varmaankin 30-40min.
IMG_8941Onko porukka kiinnostuneita kuulemaan lisää reseptejä? Multa voi esimerkiksi just snäpissä(@iiingerr) kysyy reseptejä ja heittää postausideoita, jos sielä vaikka on jotain mielenkiintosta näkyvissä, haha.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.