VALIKKO
18.12.2017 14:07

VERO MODA POP UP STORE ELO

Marraskuun alussa avattiin Ylöjärvelle Kauppakeskus Eloon uusi VERO MODA Pop Up Store ja monet mun lukijat tietävätkin, että oon ollut VERO MODAlla jo hetken aikaa töissä. Mä siirryin sitten tuonne uuteen Pop Up Store Eloon ja ajattelin vinkata teille ihanille meiän liikkeen instagram tilistä. Nimellä @veromodapopupstoreelo löydät meidät instasta!
VERO MODA POP UP STORE KAUPPAKESKUS ELOVERO MODA POP UP STORE ELO YLÖJÄRVILiikkeen tililtä löydät uutuustuotteet, meneillään olevat kampanjat ja muutenkin meininkiä ja fiiliksiä meidän liikkeestä. Ennen kaikkea tililtä saat inspiraatiota pukeutumiseen ja tämän hetken trendeihin. VERO MODA POP UP STORE ELOVERO MODA POP UP STOREJoko sulla on liikkeen instagram tili seurannassa?

Kommentit

 • Onpa ihania kuvia ♥ Katselinkin, että Vero Modalla on tuonne tullut pop up store, mutta ei ole tullut käytyä Elossa hetkeen 😀 Ja vitsit kuin ihanat nuo lahjakassit/-paketit on ♥

  ♥: Ane

   0
 • ELLI

  Onpas kaikkia ihanan näköisiä juttuja teillä siellä!<3

   0
 • inka nitta

  Tuu hei ihmeessä moikkaan, kun mäkin nyt olen täällä. Noi paketit on kyllä nätit <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.