VALIKKO
25.1.2015 11:04

vihdoinkin sohva

sohvaa 002 Vihdoista viimein puolenvuoden asumisen jälkeen saatiin Jonin kanssa sohva meidän asuntoomme.
Mä olin todella nirso sohvan suhteen, sillä sen täytyi olla musta ja divaani. Loppujenlopuksi mua ei enään kiinnostanut oliko se musta vai valkoinen tai edes divaani, mutta silti ei meinannut löytyä mitään. Jos joku kiva sohva löytyi Torista niin tietenkin kun sain otettua yhteyttä, niin sohva oli jo myyty toiseen kotiin. Loppujenlopuksi kuitenkin mun paras ystävä ilmoitti, että hänen huoneensa vanha sohva myydään ja tietenkin olin heti, että meille se sohva!
sohvaa 009 Tyytyväisempi en vois olla! Nahkadivaani ei ehkä just ollut se ykkösvaihtoehto, mut nyt kun tälläinen on niin muuta en ehkä haluisikaan. Tää on meinaan helppo putsata jos jotain tähän vaikka kaatuu ja esim lemmikkien karvat ei jää tähän samanlailla kiinni.
Meidän sisustus on ollut alunperinkin musta-valko-harmaa värityksellä ja kaikki olohuoneen kalusteet elektroniikkaa lukuunotammatta on valkoisia, joten musta sohva sopii tänne ihan älyttömän hyvin. Tällähetkellä mulla on ihan sairaasti inspiraatioo sisustaa tätä kämppää. Oon suunnitellut jo uutta telkkaritasoa ja sohvapöytää ja vaikka mitä!
Tää on myös ihan mahtavaa kun vihdoista viimein pystyy pyytää kavereita tänne meille, kun löytyy istumapaikkoja.
sohvaa 007Oon vieläkin ihan täpinöissäni tästä meidän sohvasta! Mitä mieltä te olette?

Kommentit

 • Tania

  Hieno sohva!! 😉 Meiltä löytyy melkeempä samanlainen. Oon ite haaveillut valkoisesta nahkasohvasta jo pitkän tovin. Nahka on helppo pitää puhtaana 🙂

   0
 • inka

  Kiitos Tania! Joo nahkasohva onkin just siitä hyvä, kun puhtaana pitäminen on älyttömän helppoa. 🙂

   0
 • inka

  Jep, tällänen nahkadivaani on ajaton! Onneks on todella helppo puhdistaa, sillä eilen kun miekkonen saapui kotio niin onnistui jo tiputtaan kaikki ruuat tähä päälle.. 😀 Kiitos kommentista 🙂

   0
 • inka

  Kyllä varmasti tuut viettää mukavat unet siinä ;p

   0
 • inka

  Tää on Pietun huoneesta hankittu! 😀 Hih, kiitti Nani<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.